Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

Έλληνας νικά την οξείδωση

Ακόμα και σήμερα οι Έλληνες διαπρέπουν, αρκεί να βρίσκονται εκτός του σοβιετικού κράτους που ζούμε, το οποίο εχθρεύεται κάθε ικανό Έλληνα.

Ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής τον Eλληνα καθηγητή της Iατρικής στο πανεπιστήμιο των Παρισίων Γιάννη Bουλδούκη, βρήκε τρόπο με την χρήση ενός φυτικού αντιοξειδωτικού ενζύμου, να αποκαθιστά την ομαλή λειτουργία σε -κατεστραμμένα από «ελεύθερες ρίζες»- κύτταρα.

Όπως μεταδίδεται, πρόκειται για πραγματική επανάσταση κατ αρχήν στον τομέα της αντιγήρανσης, ενώ παράλληλα ανοίγει νέους δρόμους στην αντιμετώπιση πολλών σοβαρών ασθενειών στους τομείς της ανοσολογίας, μικροβιολογίας, καρδιολογίας, ογκολογίας και νευρολογίας.

Η ομάδα του καθηγητή Bουλδούκη ανακάλυψε ένα νέο φυτικό ένζυμο σε… πεπόνια (!), που ανήκει στην κατηγορία υπεροξειδίων της «Δισμυτάσης» (SOD).

Αφού το επεξεργάστηκαν στο εργαστήριο, με έκπληξη είδαν ότι τα μολυσμένα από τα παράσιτα κύτταρα των ζώων ενεργοποιούνται και αποκαθίσταται η κανονική λειτουργία άμυνας στα κατεστραμμένα κύτταρα.

Στη συνέχεια προχώρησαν και στη δημιουργία αντι-οξειδωτικού παρασκευάσματος, που το ονόμασαν «Glisodin», με πρωτόγνωρες, για τη διεθνή ιατρική κοινότητα, αντιοξειδωτικές και αντιγονικές ιδιότητες.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου