Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Ο Πούτιν παραχωρεί δωρεάν γη σε πολίτες που θέλουν να την καλλιεργήσουν


Μια ενδιαφέρουσα προσφορά μόνο για τους Ρώσους πολίτες. Για εκείνους τους πολίτες που εμπνέονται από την καλλιέργεια της γης, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαδιμίρ Πούτιν έχει μια προσφορά ζωής.

Η κυβέρνηση της Ρωσίας προσφέρει σε κάθε πολίτη 2,5 στρέμματα γης με αντάλλαγμα την καλλιέργειά της.

Από τότε που η Σοβιετική Ενωση κατέρρευσε το 1991, η ανατολική ομοσπονδιακή περιοχή της χώρας έχασε περίπου 2 εκατομμύρια κατοίκους.

Η προσφορά αυτή έχει σκοπό να προωθήσει και να υποστηρίξει την αγροτική παραγωγή αλλά και να προσελκύσει ανθρώπους για να κατοικηθεί ξανά η περιοχή.

Για το λόγο αυτό ο Πούτιν υπέγραψε πρόσφατα ένα νόμο με τον οποίο μπορεί να πάρει κάθε Ρώσος πολίτης δωρεάν 2,5 στρέμματα γης. Ο μοναδικός όρος για τους ενδιαφερόμενους, θα είναι να αποδείξουν, μετά από 5 χρόνια, ότι έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι καλό στη γη κι ότι έχουν φτάσει στο σημείο να εξασφαλίσουν αγροτικά εισοδήματα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.