Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Ο Βουδισμός υπέρ της Ατζέντας 21

Σε μια... συμβολική κίνηση αλά Ατζέντα 21 προχώρησε ομάδα Βουδιστών μοναχών που ζουν στον ανατολικό Καναδά.

Όπως αναφέρει η βρετανική Metro, οι μοναχοί επισκέφθηκαν ψαραγορά και αγόρασαν αστακούς συνολικού βάρους 272 κιλών, τους οποίους φόρτωσαν σε μια ψαρόβαρκα.

Εν συνεχεία, βγήκαν στα ανοικτά και τους απελευθέρωσαν στον ωκεανό, αφού πρώτα πραγματοποίησαν μια 20λεπτη τελετή προς τιμήν του Βούδα!

«Σεβόμαστε τις διατροφικές συνήθειες όλων των ανθρώπων και δεν θέλαμε να πιέσουμε κάποιον να γίνει χορτοφάγος ή να αλλάξει την καθημερινότητά του. Δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Αυτό που πραγματικά επιθυμούσαμε είναι να καλλιεργήσουμε στους ανθρώπους το αίσθημα της συμπόνιας».

Συμπόνια στον αστακό λοιπόν και όχι στον συνάνθρωπο. Αυτό θα πρεσβεύει και η Πανθρησκεία, η οποία θα συμπεριλαμβάνει φυσικά και τον Βουδισμό.

Οι κακοί άνθρωποι» πρέπει να σταματήσουν να ενοχλούν το περιβάλλον και να τρώνε μόνο τα μεταλλαγμένα του Αντίχριστου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.