Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Καταρρέουν οι ΗΠΑ


1 στους δύο Αμερικανούς δεν πιστεύει πλέον στο «έθνος»

Οι ΗΠΑ ήταν το υπερκράτος που η Νέα Τάξη ήθελε να δημιουργήσει σαν όχημα επιβολής μίας παγκόσμιας κυβέρνησης.

Έτσι δημιουργήθηκε το υποτιθέμενο αμερικανικό έθνος, η ιδέα του οποίου όμως πλέον καταρρέει.

Μόλις 52% των πολιτών στις ΗΠΑ λένε πως είναι «εξαιρετικά υπερήφανοι» που είναι Αμερικανοί, σύμφωνα με δημοσκόπηση που επικαλείται η εφημερίδα «The Washington Times».

Η έρευνα του Gallup αναφέρει ότι ο μειωμένος πατριωτισμός οφείλεται «στην τεράστια απογοήτευση σχετικά με την πορεία των πραγμάτων στις Η.Π.Α.»

Η μειωμένη πίστη στους θεσμούς και οι ανησυχίες για την οικονομία, η οποία επί κυβέρνησης Ομπάμα σοβιετικοποιείται, αποτελούν επίσης αιτίες για τον μειωμένο πατριωτισμό των Αμερικανών, αναφέρει η έρευνα.

Ο Αμερικανικός πατριωτισμός έχει πάρει την κατιούσα μετά την επίθεση στους δίδυμους πύργους, όταν είχε φτάσει το ποσοστό του 70%.

Τα τελευταία τρία χρόνια όμως η προθυμία των Αμερικανών να δηλώσουν περηφάνια για το έθνος τους έχει μειωθεί αρκετά περισσότερο.

Μήπως η ελίτ, η οποία ελέγχει τις ΗΠΑ, θα προβεί εκ νέου σε οργανωμένο χτύπημα κατά του κράτους, προκειμένου να αυξήσει το πατριωτικό φρόνημα των Αμερικανών σε μία περίοδο που ελλοχεύει ο κίνδυνος παγκόσμιας σύρραξης με την Ρωσία;

Η αλήθεια για τις Η.Π.Α. είναι ότι μπορούν να κηρυχτούν σε πτώχευση ανά πάσα στιγμή, όπως άλλωστε και όλα τα υπερχρεωμένα κράτη του λεγόμενου δυτικού κόσμου, κάτι που θα προκαλέσει «τσουνάμι» στην παγκόσμια οικονομία.

Το αμερικανικό ομοσπονδιακό κράτος χρησιμοποιείται επί της παρούσης για δύο λόγους:

1. Στο εσωτερικό τους εφαρμόζονται, με την βοήθεια πολυεθνικών της παγκόσμιας ελίτ, μέτρα αστυνόμευσης της ζωής των αμερικανών πολιτών ως πείραμα για την εφαρμογή τους και στον υπόλοιπο κόσμο με πρώτη και καλύτερη την Ευρώπη. Ο αμερικανικός λαός περνάει τα πάνδεινα στην «φωλιά του λύκου», ενώ το «american dream» τείνει να μετατραπεί σε «american nightmare».

2. Αποτελεί τον μπόγια για την προώθηση της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων και της διοικητικής ένωσης του πλανήτη στα πλαίσια δήθεν της «συνεργασίας των λαών». Με μπροστάρη τον «υπάλληλο» της παγκοσμιοποίησης, πρόεδρο Ομπάμα - και την Χίλαρι να ελπίζει πως θα είναι η επόμενη- επιβάλλεται η «πολτοποίηση» των λαών ως η μόνη εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της διεθνούς κρίσης, η οποία τόσο καιρό τεχνηέντως «οικοδομείτο» στον πλανήτη.

Ο αμερικανικός λαός θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο θύμα της παγκόσμιας διαπλοκής, όταν και επίσημα «άλλοι» θα αναλάβουν την διακυβέρνηση, καταλύοντας το σύστημα με αφορμή κάποιο «αναπάντεχο» συνταραχτικό γεγονός. Τότε θα σημάνει και επίσημα το τέλος του «american dream».
 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.