Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ


Ιωάννης Λαμπρόπουλος

"Από το βιβλίο “τα μυστικά σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού” διαβάζουμε μια διακύρηξη των Σιωνιστών που λέει:

“ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΘΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ”.
Ο στόχος λοιπόν ήταν και είναι η κατάκτηση της Ελλάδος, με την ΔΙΑΦΘΟΡΑ ως ΜΕΣΟΝ.
Σήμερα η Ελλάδα έχει χαρακτηριστεί από ξένους οργανισμούς, ως η πιο διεφθαρμένη χώρα στην Ευρώπη.
Μας λένε “διάφοροι” ότι η χώρα είναι υπό κατοχή και άλλοι μας λένε, ότι η χώρα πάει για ξεπούλημα. Σιγά σιγά αυτό σαν σενάριο, αρχίζει να φαίνεται πιθανό, γιατί ο λαός έχει αρχίσει να αισθάνεται την πείνα. Τα χειρότερα όμως φαίνεται ότι έρχονται και η πατρίδα μας η Ελλάδα, είναι η πρώτη χώρα παγκοσμίως που ετοιμάζονται να κατακτήσουν χωρίς πόλεμο (αν τους αφήσουμε). Αυτό δεν το λέω για να φοβηθούμε, αλλά για να προετοιμαστούμε.
....Πώς όμως αφήνεις ένα λαό να διαφθαρεί;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ, που την έχουν επιβάλλει πρώτα για τους ίδιους, αφού “το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Δια νόμων παραγράφονται τα αδικήματα των πολιτικών και δεν τιμωρούνται για τίποτα. Επέβαλαν όμως την μη τήρηση των νόμων και την ατιμωρησία και στην ελληνική κοινωνία και έτσι αφήνεις ένα λαό να διαφθαρεί."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.