Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τα ΄Σύμβολα στη λάμα του ιερού Σπαθιού του Πολέμαρχου του Θεού

 
Όταν ο Σαμαέλ πήρε άδεια και δημιούργησε τον ψεύτικο αυτό κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε, τον κόσμο της ύλης, υποχρεώθηκε να δώσει δείγμα γραφής των απαραβίαστων νόμων που θα ίσχυαν εκεί.

Να ορίσει δηλαδή τους λεγόμενους νόμους της ψεύτικης φύσης του κόσμου που θα έκανε. Ο Σαμαέλ λοιπόν, παρέδωσε ένα κομμάτι μέταλλο μέσα στο οποίο ίσχυαν, όλοι οι νόμοι του ψεύτικου σύμπαντος που δημιούργησε, με την δέσμευση, ότι δεν θα τους παραβεί ποτέ. Το μέταλλο αυτό μετά από πολλά γεγονότα που δεν είναι του παρόντος να αναφερθούν, σφυρηλατήθηκε σε ρωμαϊκή λόγχη και δόθηκε στον στρατιώτη Γάιο Κάσιο. Ο Γάιος Κάσιος γνωστός και ώς Λογγίνος δεν ήξερε ότι στο δόρυ του κουβαλούσε την λόγχη του υπερβατικού καταραμένου μετάλλου.

Το σχέδιο του Σαμαέλ Σατανά, ήταν να λογχίσει ο Λογγίνος τον Χριστό, με το υπερβατικό μέταλλο, το διαβασμένο με τις κατάρες του σκότους, για να Τον σκοτώσει και να μην μπορέσει να αναστηθεί. Με τον λογχισμό όμως του Χριστού, αντί να θανατωθεί ο Χριστός και να αποτραπεί η ανάστασή Του, έγινε το ακριβώς αντίθετο. Το αίμα του Χριστού καθαγίασε το μέταλλο της λόγχης. Απο κεί και πέρα η διαδρομή της αγίας λόγχης είναι μεγάλη αφού πέρασε απο πολλούς , αυτό δεν είναι όμως του παρόντος να αναλυθεί.

Την Λόγχη την πήρε ο Ελοχίμ (αγγελικό όν) Ελ Σεντάι το 780 μ.Χ και την μετέτρεψε στο θεϊκό ιερό σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού.

Η ιερή λόγχη που είχε πλέον πάρει την μορφή του ιερού σπαθιού τύπου τάτσι , του περίφημου Ντότζι Τζίρι που στην ντόπια γλώσσα σημαίνει " ο φονέας των τεράτων" παραδίδεται στον Σακανόε Νο Ταμουραμάρο. Εκείνον που έγινε ο πρώτος Σαμουράϊ και εκστράτευσε κατά των Νεφελίμ στο Βορρά. Μέσα στον Τάμουραμάρο σε ηλικία 6 ετών, όταν κινδύνευσε να πεθάνει, όπως συνέβη και με τον Μέγα Αλέξανδρο, μπήκε μέσα του και κατέλαβε το σώμα του, το πνεύμα του Μεγάλου Ταξιδευτή, που αργότερα, το 2002, μετατράπηκε σε αυτό που ονομάζουμε ο Πολέμαρχος του Θεού. Με αυτό το Σπαθί, με το Σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, κατανίκησε τους Νεφελίμ και σκότωσε τον αρχηγό τους, τον Ατερούι. Όταν η αποστολή του έφτασε στο τέλος της, ο Πολέμαρχος επέστρεψε και πήρε το σπαθί πίσω. (Ψάξτε τους ανάλογους θρύλους στα έπη των Αινού).

Φτάνουμε στο έτος 1987 μ.Χ. Ένας νέος χρηματιστής στο επάγγελμα, βλέπει σαν σε όραμα , χωρίς να κοιμάται δηλαδή , έναν μελαχροινό άνδρα που εμφανίστηκε μπροστά του και του είπε, ότι πρέπει να πάει στο Ναό των αρχαγγέλων στον Μανταμάδο της Λέσβου ένα σπαθί που θα του παραδοθεί. Μετά χάθηκε. Το σοκ ήταν μεγάλο γι'αυτόν, αλλά η συνέχεια συγκλονιστικότερη. Δεν διηγήθηκε το γεγονός σε κανέναν, όμως μετά από όλα αυτά και ενώ βρισκόταν στην Γερμανία για δουλειά στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χτύπησε η πόρτα.

Άνοιξε και είδε έναν μελαχροινό νέο άνδρα που κρατούσε ένα μακρόστενο πακέτο.Ο άνδρας αυτός του είπε "Αυτό το σπαθί να το πας στον Ταξιάρχη στον Μανταμάδο στη Λέσβο και να τοποθετηθεί στην ανάγλυφη εικόνα. Να δοθεί στα χέρια του ιερέα και να μην τοποθετηθεί ΤΙΠΟΤΕ άλλο δίπλα του. Πρίν προλάβει ο χρηματιστής να ρωτήσει το οτιδήποτε, ο μελαχρινός άνδρας (που ήταν ο Πολέμαρχος του Θεού, είχε ήδη φύγει). Πολλοί μέσα στην άγνοια και την ασχετίλα τους λένε, οτι αυτός ήταν ο Αρχάγγελος Μιχαήλ , ξεχνούν όμως οτι οι αρχάγγελοι ΔΕΝ παίρνουν σώμα ανθρώπου.

Σκαρισμένος μόλις γύρισε στην Ελλάδα ο άνθρωπος αυτός πήγε στην Μυτιλήνη, στο μοναστήρι των Ταξιαρχών και έφερε το σπαθί στον ιερέα του ναού, ζητώντας να τοποθετηθεί πίσω από το γυαλί μπροστά στην ανάγλυφη εικόνα, που είχε κάνει ο Γαβριήλ το 1100 μ.Χ περίπου.
Ο ιερέας του ναού, μη ξέροντας τι κρατάει, ήταν αρνητικός σε αυτό και δεν ήθελε να το βάλει στην εικόνα, λέγοντας πως βουδιστικά σπαθιά δεν έχουν θέση σε ορθόδοξο χριστιανικό ναό. Και τότε, όπως υπάρχει σε καταγεγραμμένη ηχητική μαρτυρία σε βίντεο, αλλά και όπως ο ίδιος ο ιερέας του ναού (Παπα-χρήστος) λέει, το σπαθί έφυγε απ τα χέρια του ιερέα και μπήκε μόνο του πίσω από το γυαλί της εικόνας.

Η Αγία Λόγχη με την μορφή του θεϊκού Σπαθιού φυλασσόταν πλέον στο μοναστήρι των Ταξιαρχών στο Μανταμάδο. Οι Ταξιάρχες , ο Αρχάγγελος Μιχαέλ και ο Αρχάγγελος Γαβριέλ ήταν οι φρουροί της Αγίας Λόγχης , του ιερού σπαθιού του Πολέμαρχου του Θεού. Όλοι μη γνωρίζοντας την ιστορία του Πολέμαρχου του Θεού και εννοείτε και του θεϊκού σπαθιού , της Αγίας Λόγχης , θεωρούσαν μέσα στην άγνοια τους ότι το σπαθί αυτό είναι η..... ρομφαία του αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Τον Φεβρούαριου του 2012 ο Δημοσθένης Λιακόπουλος προειδοποίησε για ακόμη μία φορά από την ζωντανή διαδικτυακή εκπομπή του ότι κακώς βάζουν τάματα και μπιχλιμπίδια κοντά στο ιερό σπαθί.

Ακούστε στο λεπτό 1:22:00

Οι προειδοποιήσεις αγνοήθηκαν. Ο Θεός τότε την νύχτα της Δευτέρας 27 προς Τρίτη 28 του ίδιου μήνα επέτρεψε σε ληστές να εισβάλουν στο ναό και να αφαιρέσουν "αντικείμενα", από τέσσερις, προθήκες , να πάρουν τα τάματα και τα μπιλτζίκια. Δεν ακούμπησαν όμως το ιερό Σπαθί.

Μέχρι και τηλέφωνο πήρε πριν καιρό ο Δημοσθένης Λιακόπουλος στον σεβάσμιο ιερέα και του είχε πει να μην βάζουν ψεύτικα σπαθιά και μπιχλιμπίδια δίπλα στο ιερό σπαθί, γιατί το σπαθί στο τέλος θα φύγει.

Έτος 2015 , 27 Σεπτεμβρίου - Οι Αρχάγγελοι Μιχαέλ και Γαβριέλ παύουν να είναι οι φρουροί της Αγίας Λόγχης.

Ο Πολέμαρχος παίρνει το Σπαθί από τον Μανταμάδο για πάντα. Σύμφωνα με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο, το σπαθί έχει φύγει πλέον και αυτό που έχει μείνει εκεί, δεν είναι παρά το "κουφάρι" του. Ένα τσίγκινο κατασκεύασμα που μόνο στην όψη μοιάζει στο πραγματικό.
Το πραγματικό ζωντανό σπαθί το πήρε ο Πολέμαρχος, λόγω της ανυπακοής των υπευθύνων του ναού, για πολλοστή φορά, στο πρόσταγμα που ήθελε, το σπαθί να είναι μόνο του, χωρίς τίποτα άλλο δίπλα του. Το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, δεν θα επιστρέψει ποτέ πια.
Ποτέ δεν κατάλαβαν οι ιερείς στο Μανταμάδο και οι υπεύθυνοι του ναού τι κρατούσαν στα χέρια τους και τι είχαν την ευλογία και έβλεπαν κάθε μέρα. Πλεόν αναπαύεται αλλού.

Την στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο , η Λέσβος , το νησί που εκεί φυλασσόταν το ιερό σπαθί , μετά την αποστασία και την ανομία των ιερέων, να το διώξουν απο εκεί , το επισκέφτηκαν όλες οι μεγάλες προσωπικότητες της Νέας Τάξης : Μπαν Κι-Μούν, Ατζελίνα Τζολί, Πάπας Φραγκίσκος και άλλοι και πλέον οδεύει προς πλήρη ισλαμοποιήση. Ας πρόσεχαν.

Πάνω λοιπόν στο ιερό απαθί υπάρχουν κάποια ακαταλαβίστικα σύμβολα.Έχει διαφορετικά σύμβολα και απο τις δύο πλευρές της λαβής, αλλά και της λάμας. Πολλοί απ' όσους πήγαν εκεί, όταν ήταν εκεί το σπαθί, και το περιέστρεψαν λίγο, είδαν οτι και απο την μια πλευρά και από την άλλη ήταν ίδια τα σύμβολα. Αυτό γινόταν διότι απο την μία πλευρά της λαβής, αλλά και της λάμας, τα σύμβολα αυτά επιτρέπεται να τα βλέπουν όλοι. Και η λαβή του σπαθιού όμως και η λάμα έχουν μια πλευρά που δεν έχει εξουσία να την δεί κανείς.


Διαβάστε λοιπόν τι συμβαίνει με αυτά τα σύμβολα , τα οποία μπορούσε να δεί ο κόσμος.

Όταν ο Πολέμαρχος του Θεού πιάνει το σπάθι στο χέρι του, τότε το σπαθί αποκτά μια λάμψη, η οποία είναι μια λάμψη λευκού φωτός. Τα σύμβολα που έχει επάνω το σπαθί, εμφανίζονται σαν φλόγες, πύρινες φλόγες. Έχουνε χρώμα δηλαδή φλογός, χρώμα φωτιάς. Τότε τα σύμβολα
αυτά ανυψώνονται ελαφρά από το σπαθί, σπάνουν δεν μένουνε οπως είναι, οι γραμμούλες αυτές αναδιατάσσονται και ξανακάθονται πάνω στο σπάθι. Και όταν κάτσουν πάνω στο σπαθι που λάμπει, τοτε κανείς μπόρει να διαβάσει την εξής φράση στα Ελληνικά:

ΧΑΊΡΕ ΜΑΡΊΑ ΚΕΧΑΡΙΤΩΜΈΝΗ

Και μετά είναι η μεταλλική λάμψη του σπαθιού. Όταν το αφηνει, ξανά η ίδια διαδικασία.
Γι'αυτό μερικές φορές κάποιοι μέσα στον ναό, όταν ακαριαία το σπαθί ερχόταν και έφευγε σε χρονοθύλακο, αστραπιαία έβλεπαν μια λάμψη εκεί που βρισκόταν. Που οφειλεται ακριβώς σε αυτο το πράγμα. Η αναδιάταξη αυτή γίνεται, διότι κανείς δεν είναι άξιος να διαβάσει τι γράφει πάνω το σπαθί. Το σπαθί που θα χωρίσει την ήρα από το σιτάρι. Το οποίο αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια.

Κι όπως τόνισε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος όλοι οφείλουν να είναι προσεκτικοί. Και να μην υποθέτουν τι υποτίθεται γράφει στην άλλη πλευρα. Ότι και να σκεφτεί ο καθένας θα πέσει έξω και είναι μεγάλη ανομία να τα συζητάει κάποιος αυτά τα πράγματα, τα οποία δεν επιτρέπεται να δεί.

Για τον λόγο αυτό πρέπει όταν μιλάμε για την Παναγία, να προσέχουμε πάρα πολύ τι λέμε και να μην ανεχόμαστε να την βλαστημούν μπροστά μας. Πρέπει εκείνη την στιγμή να αντιδρούμε και να μήν το αφήνουμε να περνάει έτσι απλά, λέγοντας σε αυτόν που έβρισε, σκέψου πολύ καλά τι έκανες,Την Παναγία δεν θα την ξαναβρίσεις , κακό στον εαυτό σου κάνεις.Την ύβρη προς τον Χριστό και την Παναγία δεν θα την ανεχόμαστε έτσι απλά. Θα αντιδρούμε, όπως τον φωτίσει ο Θεός τον καθένα και την καθεμία μας, αλλά οφείλουμε να αντιδρούμε.

Όταν έρθει η ώρα θα μαθευτεί απο τον Δημοσθένη τι γράφει το σπαθί και απο την αλλη μεριά.

Οι πληροφορίες για το παρόν άρθρο προήλθαν αποκλειστικά απο τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ

ΕΛ HUNTER 888
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.