Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η Γερμανία δημιουργεί πολυεθνικό στρατό με μουσουλμάνους κατά της Ρωσίας


Επιπλέον θα αστυνομεύει πολίτες

Η γερμανίδα υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν προτείνει να ενταχθούν στο γερμανικό στρατό επαγγελματίες οπλίτες από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ, στο πλαίσιο δημιουργία πολυεθνικού στρατού που θα δρα σε όλες τις περιοχές της Ευρώπης, προστατεύοντας τους πολίτες δήθεν από την τρομοκρατία.

Με αφορμή τις στοχευμένες από την Νέα Τάξη επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία, αναζωπυρώνεται η συζήτηση για ενδεχόμενη συμμετοχή του γερμανικού στρατού, της Bundeswehr, στις προσπάθειες για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων στο εσωτερικό της χώρας, με πραγματικό σκοπό την αύξηση της αστυνόμευσης στον δρόμο για στρατοκρατούμενη παγκόσμια δικτατορία αλλά και την ετοιμότητα σε περίπτωση ξεσπάσματος παγκοσμίου πολέμου κατά της Ρωσίας.

Ήδη, σύμφωνα με την Deutche Welle, γίνονται κοινές ασκήσεις αστυνομικών και στρατιωτικών δυνάμεων. Σε λίγα χρόνια δεν αποκλείεται να συμμετάσχουν στις ασκήσεις και στρατιωτικοί από την Πορτογαλία ή την Ελλάδα, αν υλοποιηθούν τελικά τα σχέδια της υπουργού Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Όπως αναφέρει η Λευκή Βίβλος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας, την οποία ενέκρινε η κυβέρνηση Μέρκελ στα μέσα Ιουλίου, το "ανοιγμα" των ενόπλων δυνάμεων για πολίτες, άνδρες και γυναίκες, από άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ «όχι μόνο θα συνέβαλε αποφασιστικά στην ανανέωση του προσωπικού της Bundeswehr, αλλά θα αποτελούσε και ένα ισχυρό μήνυμα ευρωπαϊκής προοπτικής". Η Bundeswehr θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά το δυναμικό της, που ανέρχεται σήμερα, περιλαμβανομένων των εφέδρων, σε 170.000 οπλίτες και παράλληλα να ανοίξει τον δρόμο για τη δημιουργία ενός κοινού ευρωπαϊκού στρατού» ή αλλιώς πολυεθνικής αστυνομικής δύναμης κρούσης, η οποία θα στρέφεται κατά των αυριανών αντιφρονούντων.

Ήδη από το 2011 ο προηγούμενος υπουργός Άμυνας, Καρλ Τέοντορ τσου Γκούτενμπεργκ, είχε προτείνει να ενταχθούν στη Bundeswehr, υπό προϋποθέσεις, και οι αλλοδαποί που διαμένουν στη Γερμανία, αλλά δεν διαθέτουν γερμανικό διαβατήριο.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα. Και δεν σταματάει εκεί: αίσθηση προκαλεί και η νέα πρόταση της υπουργού Άμυνας να αφομοιωθούν στην Bundeswehr και μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» από την Συρία, οι οποίοι βέβαια δεν θα φέρουν όπλο, αλλά θα αξιοποιηθούν σε δουλειές γραφείου ή χειρωνακτικές εργασίες.

Επομένως οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» θα ενταχθούν ως εφεδρικές δυνάμεις στον ευρωπαϊκό στρατό-παρακλάδι του ΝΑΤΟ και σε περίπτωση παγκόσμιας σύρραξης θα ριχθούν στην μάχη κατά της Ρωσίας.
 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.