Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016

Τι «μαγειρεύει» ο Πούτιν στην Αλεξανδρούπολη;


Στη Ρωσική εταιρία Просмаходны συμφερόντων του Ρωσικού Δημοσίου φέρεται σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες να καταλήγει το παλιό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να στεγάσει το Ρωσικό προξενείο και όχι μόνο.

Οι κ. Λιάπκιν απόστρατος του Ρωσικού στρατού και στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, αναμένεται το προσεχές διάστημα με ομάδα Ρώσων, που θα αποτελείται από νομικούς προέξαρχοντος του δικηγόρου Βασίλυ Κάρλοβιτς Γιούγκερμαν, στρατιωτικούς και τεχνοκράτες για να ξεκαθαρίσουν και να δρομολογήσουν την κατάσταση.

Τα Ρωσικά σχέδια για το χώρο είναι μεγάλα και περιλαμβάνουν κατασκευή κτηρίου για τη στέγαση των υπηρεσιών του προξενείου, ολική ανακαίνιση του κεντρικού κτηρίου και μετατροπή του σε πολυτελείς κατοικίες που θα στεγάσουν τον Πρόξενο, το προσωπικό αλλά και τους υψηλά ιστάμενους επισκέπτες του Προξενείου καθώς και μετατροπή της Αγίας Αικατερίνης σε Ρωσικού τύπου ναό.

Στα σχέδια είναι επίσης η δημιουργία φρακτών υψηλής ασφαλείας και ελικοδρομίου ενώ αναμένεται να υπάρχει και στρατιωτική μονάδα ειδικών δυνάμεων του Ρωσικού στρατού.

Φαίνεται ότι στο Κρεμλίνο υπολογίζουν αρκετά στην Αλεξανδρούπολη και θα επενδύσουν σε αυτή…
Ρώσικο Προξενείο…πέραν κάθε φαντασίας!!!

Πηγή: https://hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου