Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Τέλος στο ελεύθερο ιντερνέτ στην Ευρώπη


Η αρχή γίνεται στην Γερμανία

Με αφορμή την ισλαμική τρομοκρατία, η οποία αποτελεί προϊόν των μυστικών υπηρεσιών της Νέας Τάξης και της βάρβαρης ιδεολογίας του Κορανίου, η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ ανακοινώνει πως θα κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών.

«Τάξη και ασφάλεια» με αντάλλαγμα όλο και λιγότερες ελευθερίες και απόλυτη παρακολούθηση.

Η Καγκελάριος χαρακτήρισε τις επιθέσεις σε Würzburg και Ansbach ως «ισλαμική τρομοκρατία» και διαβεβαίωσε δήθεν πως οι Αρχές θα κάνουν τα πάντα για να διαλευκάνουν και τις δύο υποθέσεις.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια στο ελεύθερο μας Κράτος Δικαίου», ανακοίνωσε η επικεφαλής της γερμανικής κυβέρνησης.

Μεταξύ άλλων, η Καγκελάριος ανακοίνωσε την απόλυτη παρακολούθηση του διαδικτύου, η οποία σύμφωνα με την ίδια πρέπει να επιταχυνθεί.

Σου δίνουν το πρόβλημα: Ισλαμιστές τρομοκράτες που κανονίζουν μέσω διαδικτύου τις επιθέσεις.

Σου δίνουν και την λύση: Απόλυτη παρακολούθηση στο διαδίκτυο, την οποία οι πολίτες θα αποδεχθούν, προκειμένου να εξασφαλίσουν, υποτίθεται την ασφάλεια τους.

Η Μέρκελ ανακοίνωσε σχέδιο εννέα σημείων για περισσότερη «ασφάλεια».

Σε αυτό μεταξύ άλλων ανήκουν ένα «σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης» σε σχέση με ριζοσπαστικοποίηση «προσφύγων» (έλεγχος συμπεριφοράς;), κοινές ασκήσεις αστυνομίας και στρατού στο πλαίσιο στρατικοποίησης των ευρωπαϊκών κοινωνιών αλλά και η τάχιστη εγκατάσταση Κεντρικής Αρχής Πληροφορικής στον Τομέας της Ασφάλειας (Zitis) για αποκρυπτογράφηση της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Πλέον θα ελέγχονται τα πάντα! Το σύστημα θα ξεψαχνίζει χωρίς άδεια τα αρχεία και τις συνομιλίες όλων χάριν της ασφάλειας, η οποία στην ουσία θα σημαίνει την εγκαθίδρυση δικτατορίας, που επιδιώκεται να απλωθεί σε όλη την Ευρώπη και σε όλον τον κόσμο. 


Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου