Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Συνάντηση Ομπάμα-Ερντογάν!!!


Συνάντηση Ομπάμα Ερντογάν την Κυριακή και αμερικανορωσικές συζητήσεις για συριακό εντός της εβδομάδας.Ολάντ: κίνδυνος γενικής ανάφλεξης στη Συρία με τις πολλαπλές επεμβάσεις….

H τουρκική αεροπορία βομβάρδισε θέσεις του νέου (PKK) στο Β Irak, στην περιοχή της Gara, μετέφερε το πρακτορίο Anatolie.Ο Barack Obama, θα συναντηθεί την Κυριακή στην Κίνα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής των G20 στο Hangzhou με τον Ερντογάν.

Οι δύο « θα εξετάσουν την εκστρατεία κατά της ISIS και την αναγκαιότητα να παραμείνουν ενωμένοι», δήλωσε τη Δευτέρα ο Ben Rhodes, σύμβουλος του M. Obama.lemonde

Οι προβλεπόμενες «συζητήσεις αυτή την εβδομάδα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας προσδίδουν μια ιδιαίτερη σημασία αναφορικά με τις προσπάθειες για κατάπαυση των εχθροπραξιών”, ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του Μιστούρα από τη Γενεύη ανανεώνοντας τις εκκλήσεις του για μια ανθρωπιστική ανακωχή 48ωρη στο Χαλέπι.

O François Hollande προειδοποίησε σήμερα για « τους κινδύνους γενικής ανάφλεξης » στη Συρία με τις « πολλαπλές,αντιφατικές επεμβάσεις « της Τουρκίας και της Ρωσίας ξέχασε της Διεθνούς Συμμαχίας της οποίας συμμετέχει και η χώρα του σ΄ένα λόγο του στην Διάλεξη των Πρεσβευτών στα Ηλύσια Πεδία.

« Επείγει απολύτως να σταματήσουν οι μάχες « ,πρόσθεσε.Κάλεσε σε άμεση ανακωχή στο Χαλέπι και περιέγραψε την τουρκική επιχείρηση στη Β Συρία λέγοντας ότι είναι « σήμερα η Τουρκία που αναπτύσει τα στρατεύματά της στη Β Συρία για ν΄αμυνθεί κατά της Daech, κάτι που είναι απόλυτα κατανοητό γι αυτή τη χώρα μετά τις επιθέσεις στις οποίες υποβλήθηκε (δηλ του φαίνεται λογική η τουρκική εισβολή και σύννομη) αλλά και για να οδηγήσει επιχειρήσεις καυτά των κούρδων που επίσης συγκρούονται με την ISIS με την υποστήριξη της συμμαχίας « ,πρόσθεσε. 
 
 
Πηγή: dimpenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου