Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Τεράστια ΝΙΚΗ του Πούτιν! Γονάτισε και η Βρετανία...


Σαφή στίγμα έδωσε η νέα πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, να βελτιωθούν οι σχέσεις με τη Ρωσία, με πρώτη κίνηση να ενισχυθούν οι οικονομικές συνεργασίες των δύο χωρών.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Μέι με τον πρόεδρο Πούτιν, εκδηλώθηκε και από τις δύο πλευρές η ανάγκη να υπάρχει ενίσχυση των διμερών σχέσεων, και μάλιστα, εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκεια τους για τη μέχρι τώρα άσχημα κατάσταση ανάμεσα στα δύο κράτη.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να αυξήσουν τη συνεργασία τους και σε θέματα ασφάλειας, με πληροφορίες από τον περιβάλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν να τονίζουν ότι η ένωση των δύο χωρών για την πάταξη της τρομοκρατίας θα ξεκινήσει άμεσα.

To... "φλερτ" μεταξύ των δύο χωρών αναπτύσσεται σε μια δυνατή σχέση που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στην αντι-ρωσική εξωτερική πολιτική της Δύσης. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.