Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2016

Τα emoticons της «Νέας Εποχής» - Για υπάκουους δούλους

Οι μεγάλες πολυεθνικές ακολουθούν τις «επιταγές» της Νέας Τάξης και τις προβάλλουν σε όλον τον κόσμο.

Έτσι, η Apple, στο πλαίσιο εισαγωγής νέων emoticons,τα οποία θα είναι προσαρμοσμένα στην Νέα Εποχή της παγκοσμιοποίησης, προχωρά στην αντικατάσταση του αμφιλεγόμενου εικονιδίου του όπλου, με αυτό ενός νεροπίστολου.

Αυτό γιατί η παγκόσμια εξουσία θέλει να πείσει τις ανθρώπινες μάζες, εξαιτίας κάποιων περιστατικών που λαμβάνουν χώρα, πως οι πολίτες δεν πρέπει να έχουν όπλα, παρά μόνο το κράτος, το οποίο φυσικά φροντίζει πάντα για την ασφάλειά μας.

Η Apple θα εισάγει νέα και ανανεωμένα εικονίδια, στα οποία, όπως έχετε δει σε προηγούμενο άρθρο μας, θα απεικονίζονται γυναίκες να κάνουν στερεοτυπικά ανδρικές δουλειές, όπως ντετέκτιβ, εργάτης οικοδομών και αστυνομικός.


Στα καινούρια εικονίδια θα περιλαμβάνονται ακόμα γυναίκες αθλήτριες, μία ομοφυλοφιλική σημαία καθώς και επιλογές για γονείς και οικογένειες.

Προώθηση της ομοφυλοφιλίας για να μην ξεχνιόμαστε. Οικογένειες τέλος, καθώς οι γεννήσεις αυξάνουν τον πληθυσμό, την ώρα που η Νέα Τάξη προωθεί την μείωσή του, έτσι ώστε να είναι πιο εύκολα κυβερνήσιμος.

Το πιστόλι και άλλα παρόμοια εικονίδια έχουν προκαλέσει προβλήματα με τον νόμο στους πολίτες, αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης.

Σε ένα 12χρονο παιδί στη Βιρτζίνια απαγγέλθηκε κατηγορία, καθώς φερόταν να απειλεί το σχολείο του με μια ανάρτησή του στο Instagram στην οποία περιλάμβανε ένα όπλο, ένα μαχαίρι και μία βόμβα. Ακόμα ένας έφηβος συνελήφθη στο Μπρούκλιν, αφού έκανε μια ανάρτηση με εικονίδια ενός αστυνομικού, τον οποίο σημάδευαν όπλα στο κεφάλι. Οι κατηγορίες εις βάρος τους στη συνέχεια αποσύρθηκαν.


Γαλλικό δικαστήριο αποφάσισε ότι το εικονίδιο του όπλου μπορεί να συνιστά θανάσιμη απειλή και καταδίκασε έναν άντρα σε 3 μήνες φυλάκιση επειδή έστειλε ένα τέτοιο εικονίδιο στην πρώην σύντροφό του.

Σημειώνεται ότι πέρυσι μία οργάνωση με την ονομασία Νεοϋορκέζοι Εναντίον της Βίας των Όπλων ξεκίνησε εκστρατεία, με την οποία ζητούσε από την Apple να αντικαταστήσει το εν λόγω εικονίδιο του πιστολιού, σε μια συμβολική κίνηση για να περιοριστεί η πρόσβαση στα όπλα για τους πολίτες.

Οι παγκόσμιες δυνάμεις ασφαλείας όμως θα είναι εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, προκειμένου να καταπνίγουν την όποια αντίδραση κατά του παγκόσμιου ηγέτη.

Εξάλλου, η Microsoft χρησιμοποιεί εδώ και καιρό ένα εικονίδιο με όπλο-παιχνίδι αντί για κανονικό στα Windows. Η Google, η Samsung, το Facebook και το Twitter χρησιμοποιούν ακόμα εικονίδια με ρεαλιστικά πιστόλια, αλλά πολύ σύντομα θα τα αλλάξουν και εκείνες.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου