Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πούτιν Ετοιμάζει Ρωσική Τηλεοπτική Απόβαση στην Ελλάδα!


Το φιάσκο-σκάνδαλο με τις Τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται! Με τον Ν.Παππά να έχει την πλήρη ευθύνη, αφού ήταν αυτος που έδωσε το ΟΚ ωστε να περάσουν όλοι οι υπερθεματιστες τον έλεγχο Παρωδία του πόθεν έσχες, μεσά σε αυτό και ο παραιτηθής Βλαδίμηρος Καλογρίτσας, μετα τις αποκαλυψεις για τα περίφημα βοσκοτόπια!

ΠΟΥΤΙΝ TV…

Και ενώ σε ενα οποιοδήποτε Ευρωπαικό Κράτος,ο περιβόητος υπουργός Ν.Παππάς θα ειχε παραιτηθεί, αλλιως θα τον είχαν παραίτηση,αυτος συνεχιζεί να αυτοδιαψέυδεται!
Μιλώντας προ ολίγων ημερών στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης ο Ν. Παππάς επιβεβαίωσε μια εμπλοκή, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο ο ΣΚΑΙ να μην πάρει τελικά άδεια: Λόγω ότι ο Γιάννης Αλαφούζος υποστηρίζει ότι θα πληρώσει την δεύτερη και την τρίτη δόση του τιμήματος για τις άδειες από τα κέρδη του ΣΚΑΙ ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια είναι ζημιογόνος, οπως επίσης υπάρχουν σκιές στο Πόθεν έσχες του! Αλλα στο άρθρο μου (11Σεπ,2016) με τίτλο: Με Εντολή Σκάνδαλο Παππά πέρασαν τον έλεγχο Παρωδία του πόθεν έσχες οι νέοι Καναλάρχες!

Ο Πούτιν Βρίσκεται κοντά σε μια μιντιακή βάση στην Ελλάδα;», αναρωτιέται η ιστοσελίδα neweurope.eu εκφράζοντας ακριβώς αυτή την ανησυχία για τον «ρωσικό δάκτυλο» στα ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Το μέσο κάνει αναφορά οτι μια άδεια στον Σαββίδη θα είναι ακόμη μια απόδειξη για την στενή σχέση Ελλάδας – Ρωσίας, καθώς μετά την «αδελφοποίηση» του ελληνικού Πρακτορείου Ειδήσεων με το ρώσικο Sputnik και την τιμητική μνεία στη Ρωσία στην 81η ΔΕΘ, θα έρθει ακόμη ένα σύμβολο της σχέσης των δύο χωρών.

Για αλλη μια φορά τα αρθρά μου επιβεβαιώνετε…παρά την λυσσαλέα προσπάθεια απο διάφορους εντεταλμένους κύκλους να υποτιμηθούν,και προπάντων να μην δημοσιεύονται! 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.