Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος στην θεωρία της υπερθέρμανσης - Τι συνέβη στην Σύνοδο Κορυφής για το Κλίμα


Στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής για την υποτιθέμενη κλιματική στο Λονδίνο, για πρώτη φορά αποκαλύφθηκε ένα θεμελιώδες σφάλμα.

Η περιβόητη «κλιματική επικρατούσα άποψη - climate consensus» αποδείχθηκε πως ήταν όλο αυτό τον καιρό εντελώς λάθος.

Στην Σύνοδο του Λονδίνου, 80 καθηγητές, 60 γιατροί και 40 άλλοι ειδικοί, συμπεριλαμβανομένου του αδερφού του αρχηγούς της βρετανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Piers Corbyn, ο οποίος ήταν αριστούχος στην Αστροφυσική, σοκαρίστηκαν από το λάθος, το οποίο πρωτοπαρουσιάστηκε μια γενιά πριν, όταν κλιματικοί επιστήμονες «δανείστηκαν» feedback από το ηλεκτρονικό δίκτυο ανάλυσης χωρίς καν να το κατανοήσουν.

Αυτό προκάλεσε υπερβολικές προβλέψεις για της συνέπειες της δήθεν υπερθέρμανσης.

Συγκεκριμένα το λάθος εντοπίστηκε στον τρόπο που το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα (το οποίο αυξάνεται έπειτα από την αύξηση της θερμοκρασίας και δεν την προκαλεί) μεταφράζεται σε θερμότητα με την χρήση της εξίσωσης της «Κλιματικής Ευαισθησίας».

Όπως αναφέρεται, υπάρχει ένας αριθμός από μαθηματικά λάθη. Το βασικότερο όλων είναι πως ακόμα και ένας διπλασιασμός του διοξειδίου του άνθρακα δεν προκαλεί υπερθέρμανση!

Χωρίς αυτό το λάθος κανείς δεν θα μπορούσε να ισχυριστεί πως η υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί παγκόσμια κρίση, σχολιάζουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Μάλιστα όπως ισχυρίζονται δημοσιογράφοι, σε περίπτωση που το λάθος διορθωθεί και δημοσιευθεί σε πασίγνωστο επιστημονικό περιοδικό, τότε η κλιματική τρομοκρατία θα τελειώσει μια για πάντα.

Όπως καταλαβαίνετε τα επιτελεία της Νέας Τάξης θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.