Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Μπίλντερμπεργκ και Ελληνική κρίση


Ο κ.Αθανάσιος Στριγάς, είναι ένας από τους σημαντικότερους συγγραφείς για την διεθνή πολιτική σκηνή, αποκαλύπτοντας πολλές φορές σημαντικές και πρωτίστως ΚΡΥΦΕΣ παραμέτρους, των τεκταινόμενων στα παρασκήνια της.

Ο Αθανάσιος Στριγάς έγινε διδάκτωρ στις Πολικές και Οικονομικές Επιστήμες στην Χαϊδελβέργη της Γερμανίας, στην συνέχεια διορίστηκε Δόκιμος Σύμβουλος στο ‘ΝΑΤΟ’ και εν συνεχεία Σύμβουλος και Ειδικός Σύμβουλος των Αρχιστρατήγων και των Γενικών Γραμματέων.

Στο Georgetown της Ουάσινγκτον, σπούδασε Διεθνή Στρατηγική και έπειτα στην Μόσχα Προπαγάνδα, καθόσον εργαζόταν στο ‘ΝΑΤΟ’.

Στο ΝΑΤΟ απασχολήθηκε συνολικά για 26 χρόνια. Έχει γράψει συνολικά 20 βιβλία, μεταξύ των οποίων, Τα Παγκόσμια Κέντρα Εξουσίας, Η Μαύρη Βίβλος των Ελλήνων Πολιτικών, Παγκόσμιοι Εντολοδότες, Τρομοκρατία, κ.ά. Είναι μέλος της ‘Λέσχης Μπίλντεμπεργκ’, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Θα σας σηκωθεί η τρίχα από αυτά που αποκαλύπτει ο Στριγάς για την παγκοσμιοποίηση και την Ελλάδα. Στην λέσχη Μπίλντεμπεργκ μαγειρεύονται τα πάντα…

Έχουν πωληθεί τα π ά ν τ α… Οι κυβερνήσεις των χωρών, είναι απλοί υπάλληλοι της παγκοσμιοποιήσεως, 200 ατόμων δηλαδή που κυβερνάνε τον κόσμο.

Η εκπομπή είναι του 2010, αλλά λέει πολύ σημαντικά πράγματα, για να καταλάβετε τι πραγματικά συμβαίνει σήμερα. Παρουσιαστής, ο πάντα ανήσυχος και διεισδυτικός Ιωάννης Παπαζήσης. [«Ιω.Καπ.»]

Δείτε το δυνατό αυτό ‘βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.