Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Η γυναίκα του Βαρουφάκη αποκαλύπτει: Από τις ΗΠΑ κατάστρωναν με τον Αλέξη το σχέδιο για την Ελλάδα


Καμιά φορά η αλήθεια δεν κρύβεται εύκολα, ειδικά πάνω σε στιγμές ενθουσιασμού.

Στην Ελλάδα πρόσφατα γίναμε μάρτυρες των αποκαλύψεων για την ύπαρξη ενός Σχεδίου Β ή «Σχεδιου Χ» που ετοιμαζόταν από τον Μάρτιο του 2015 και, μεταξύ άλλων περιελάμβανε την κήρυξη της Ελλάδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, την μετάβαση σε νέο νόμισμα, την κατάλυση του πολιτεύματος και στρατό στους δρόμους.

Μάλιστα έχει γίνει λόγος «πολεμικό συμβούλιο» που είχε συγκροτηθεί με εντολή του πρώην ΥΠΟΙΚ, Γιάνη Βαρουφάκη, εν γνώση του Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι συνεδρίαζε υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας –που περιελάμβανε ασφαλείς επικοινωνίες, ακόμη και τοποθέτηση κινητών τηλεφώνων σε ψυγεία ξενοδοχείων.

Όλα αυτά θυμίζουν σοβιετικά πραξικοπήματα και καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης, όπου ο κόσμος σιτίζεται με κουπόνια σίτισης.

Δεκαπέντε μήνες μετά την παραίτηση του Γιάνη Βαρουφάκη και με τις ζωές τους τελείως διαφορετικές η σύζυγός του γνωστή εικαστικός Δανάη Στράτου έδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εφημερίδα «Καθημερινή».

Μιλάει, μεταξύ άλλων, για το πως ο Γ. Βαρουφάκης βρέθηκε στη θέση του ΥΠΟΙΚ με ένα σχέδιο που είχαν συζητήσει χρόνια με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Ήξεραν, όπως λέει η ίδια, ότι, αν γινόταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο σύζυγός της θα γινόταν υπουργός Οικονομικών. Του το είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας, με τον οποίο επί χρόνια συζητούσαν το σχέδιο που είχαν αποφασίσει να εφαρμόσουν».

Ποιο σχέδιο άραγε αν όχι το Σχέδιο Χ κατάλυσης του παρόντος πολιτεύματος; 
 
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.