Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Σε εφαρμογή το σχέδιο «Ιμπραήμ» για τον αφανισμό των Ελλήνων:


Εκατοντάδες Τούρκοι πράκτορες στη χώρα μας!
Αξιωματούχοι των ελληνικών υπηρεσιών πληροφοριών προειδοποιούν για την καθημερινή αποστολή στην Ελλάδα 3.000 προσφύγων από τα τουρκικά παράλια , έχοντας έγκυρες και βάσιμες πληροφορίες για το τι ακριβώς σχεδιάζει ο Ερντογάν.

Οι ίδιες πηγές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την ύπαρξη από την τουρκική κυβέρνηση ενός μυστικού σχεδίου που επιτρέπει την αποστολή σε καθημερινή βάση 3.000 μουσουλμάνων προσφύγων προς την Ελλάδα, δήλωσαν τηρώντας τον όρο της ανωνυμίας, στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών, αναφέρει η ***εφημερίδα independent.co.uk .

Έλληνες αναλυτές υποστηρίζουν ότι το σχέδιο είναι ήδη σε εξέλιξη και αφορά τα ελληνικά νησιά της αποκαλούμενης ‘‘πρώτης γραμμής‘‘. Σκοπός των τούρκων αξιωματούχων και των τουρκικών υπηρεσιών είναι η μαζική αλλοίωση πληθυσμών στα μικρά νησιά, τα οποία στην συνέχεια θα διεκδικήσει η Άγκυρα ως ‘‘γκρίζα‘ ‘.

Πρόκειται για το γνωστό σχέδιο ¨κοσοβοποίησης‘’ νησιών και νησίδων που αποτελούν τον κύριο στόχο των Τούρκων και την πρόκληση χάους και μαζικών υποκινούμενων εξεγέρσεων σε μεγαλύτερα νησιά.

Η χώρα μας μέσα σε αυτό τον εσωτερικό πόλεμο θα βρεθεί στην κυριολεξία με την ‘’πλάτη στον τοίχο‘‘ , και τότε θα έχει δημιουργηθεί μία κατάσαση ανάλογη με το καλοκαίρι του 1974.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απείλησε άλλωστε να ανοίξει τα σύνορα, αν η ΕΕ εξακολουθήσει να εμποδίσει τις συνομιλίες για την ένταξη της χώρας στην Ένωση.

Σύμφωνα με πηγές , τα τουρκικά σχέδια έχουν γίνει γνωστά στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες τις τελευταίες εβδομάδες, και το γενικό επιτελείο ετοιμάζει σχέδιο αντιμετώπισης μιας ¨διπλής‘‘ κρίσης με τουρκικές ένοπλες δυνάμεις και μιας εξέγερσης εντός χώρας.

Πρόκειται για το γνωστό σχέδιο ¨΄Ιμπραήμ‘’ που ξεκίνησε το 2007 με τις μεγάλες φωτιές στην χώρα.

Η πάγια επιδίωξη της Άγκυρας και των Τούρκων είναι η διχοτόμηση του Αιγαίου με την ‘’υφαρπαγή‘’ νησιού ή νησιών που θα τους επιτρέπει να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο στο μετέπειτα ‘τραπέζι‘ των διαπραγματεύσεων που θέλουν να σύρουν οι ίδιοι απεγνωσμένα την Ελλάδα.

Το πιο ανησυχητικό σύμφωνα με τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας είναι η προετοιμασία αποστολής στην χώρας μας , εκατοντάδων Τούρκων πρακτόρων οι οποίοι θα επιβλέψουν προσωπικά την δημιουργία εξεγέρσεων και επεισοδίων με τις αρχές σε ελληνικές πόλεις και νησιά .
Για την Τουρκία αυτή η περίοδο είναι η πιο ‘‘προσοδοφόρα‘’ για αυτό και ότι επιχειρήσουν θα το κάνουν τώρα η ποτέ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.