Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η πραγματική τρομοκρατία

Στις 22 Μαρτίου (3/22 στον αμερικανικό τρόπο γραφής) άλλη μια false-flag «τρομοκρατική» επιχείρηση χτύπησε τις Βρυξέλλες όπου, σύμφωνα με το μόττο του δήμου της πόλης, βρίσκεται «η καρδιά της Ευρώπης». Ο αριθμός 3/22 (322) φιγουράρει στο έμβλημα της αμερικανικής μυστικής εταιρείας Skull and Bones που, μετά τον Μπους, έγινε ευρέως γνωστή για τις ισχυρές διασυνδέσεις της με την CIA και το underground κατεστημένο της πολιτικής και οικονομικής Ολιγαρχίας.

Πολλές θεωρίες συνωμοσίας συνδέουν επίσης τα μέλη της με το σκάνδαλο Γουώτεργκαίητ, την εισβολή στον Κόλπο των Χοίρων ή ακόμη και με την δολοφονία του Κέννεντυ.

Η ημερομηνία 3/22 είναι επίσης το αποκορύφωμα των τριών ημερών της παγανιστικής Εορτής της Pelusia, οπότε γινόταν …«η επίκληση της Ίσιδας», μιας από τις σημαντικές ημερομηνίες στο «μαγικό» ημερολόγιο.

Γνωστή ως Navigium Isidis ή Isidis Navigium ήταν μια ετήσια αρχαία ρωμαϊκή θρησκευτική γιορτή προς τιμήν της θεάς Ίσιδας… Ο Joseph Campbell, ο Αμερικανός συγγραφέας που είναι γνωστός περισσότερο για την εργασία του στην συγκριτική μυθολογία, κάνει έναν παραλληλισμό μεταξύ της Αιγύπτιας θεάς Ίσιδας και της θηλυκής θεότητας της Σουμερίας, Ιστάρ… «θεάς της γονιμότητας, του πολέμου και της σεξουαλικότητας». (http://en.wikipedia.org/wiki/Ishtar)

Πάμε τώρα παρακάτω: στην ίδια πηγή βλέπουμε ότι η Ιστάρ «λατρευόταν ιδιαίτερα στο βασίλειο της Ασσυρίας στην Άνω Μεσοποταμία (σημερινό βόρειο Ιράκ, βορειοανατολική Συρία και νοτιοανατολική Τουρκία)»…

Μπίνγκο!… Αυτή δεν είναι ακριβώς η περιοχή στο έδαφος της οποίας έχει εγκατασταθεί εδώ και δύο χρόνια το Ισλαμικό Χαλιφάτο ή ISIS; Το ISIS δεν είναι αυτό που ανέλαβε αμέσως την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση; Ναι!… Όμως, το ISIS είναι ένα Σιωνιστο-Νατοϊκό κατασκεύασμα. Δεν έχει καμμία σχέση με το πραγματικό Ισλάμ. Ατράνταχτα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν το έχει καταγγείλει και πολλοί Αμερικανοί και Ευρωπαίοι πολιτικοί ή δημοσιογράφοι τα έχουν πει δημοσίως:

α) χιλιάδες ανώτερα και μεσαία στελέχη του ISIS είναι δυτικοθρεμμένοι (Αμερικανοί, Ευρωπαίοι, Αυστραλοί) Μουσουλμάνοι εκπαιδευμένοι σε μυστικά στρατόπεδα της CIA, της τουρκικής ΜΙΤ και της Σαουδικής Αραβίας, του κύριου συμμάχου του ΝΑΤΟ στον Αραβικό Κόσμο,

β) ο ίδιος ο Αρχηγός του ISIS, Μπαγκνταντί, έχει εκπαιδευθεί στην Ισραηλινή Μοσσάντ, γ) ο εξοπλισμός του ISIS είναι κυρίως αμερικανικής προέλευσης από τις στρατιωτικές αποθήκες της δυτικής συμμαχίας που κατέχει το Ιράκ από το 2003, δ) το διαρκές λαθρεμπόριο πετρελαίου του ISIS, από το οποίο χρηματοδοτείται, γίνεται με Τουρκικά Κονβόϊ μέσα από την σύγχρονη «Καζαμπλάνκα» της νοτιοανατολικής Τουρκίας και καταλήγει στην Ευρώπη και το Ισραήλ.

Δεν χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για να πεισθεί κανείς ότι αυτή η σατανική ανθρωποθυσία αθώου λαού δεν ήταν τίποτε άλλο από μια ακόμη false-flag Νεοταξική επιχείρηση, όπως τόσες άλλες μετά την 11/9, όπως και αυτές που σίγουρα θ’ ακολουθήσουν. Όλοι οι μεγάλοι θρησκευτικοί ηγέτες του σύγχρονου Ισλάμ βγήκαν και κατήγγειλαν αμέσως την επίθεση. Σε όλες τις χώρες και τις ηπείρους.

Όπως δεν χρειάζεται να έχει κανείς διδακτορικό στις ισλαμικές σπουδές για να γνωρίζει στοιχειωδώς ότι το αληθινό θρησκευτικό Ισλάμ δεν έχει καμμία σχέση με «παγανιστικές θεότητες», «γιορτές του σεξ» και «ανθρωποθυσίες».

Μια από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές του Ισλάμ γιορτάζει το «Τέλος των Ανθρωποθυσιών» και τιμά την χρονική στιγμή που οι μονοθεϊστές ξέκοψαν από τις πρακτικές όσων λάτρευαν τους παγανιστικούς θεούς και θεές:

«Οποιοσδήποτε σκοτώνει έναν αθώο… είναι σαν να έχει σκοτώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα. και οποιοσδήποτε σώζει μια ζωή, είναι σαν να έχει σώσει ολόκληρη την ανθρωπότητα» (Κοράνι, 5:32).

Αντιθέτως, όμως, με το Κοράνι, το ΝΑΤΟ, όταν στις δεκαετίες του Ψυχρού Πολέμου οργάνωνε επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη που τις απέδιδε στην «αριστερίστικη τρομοκρατία», όπως οι βομβιστικές επιθέσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, η δολοφονία του Μόρο κ.ά., μέσα από τις οργανώσεις της GLADIO (Κόκκινη Προβιά), έδινε σαφείς οδηγίες για την αιματοχυσία που θ’ ακολουθούσε: «χτυπάτε αθώους πολίτες, τον απλό λαό, γυναίκες, παιδιά…» (από τα εγχειρίδια της Gladio).

Οι ίδιοι εντολείς τώρα διευθύνουν την GLADIO-B. Όσο για τους στρατολογημένους «ισλαμιστές», πρόκειται για τους ίδιους μηχανισμούς τυφλής τρομοκρατίας, που χρησιμοποιούν οι ίδιοι εγκέφαλοι. Η μόνη διαφορά είναι ότι σήμερα κατηγορούν ψευδώς τους «Μουσουλμάνους» και όχι τους «Αριστερούς».

Οι Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΝΑΤΟ, ήταν πάντα το κέντρο αυτών των false-flag επιχειρήσεων της Gladio. (Περισσότερα για το θέμα είχαμε γράψει στην αντίστοιχη στήλη του τεύχους 102 του Hellenic Nexus, τον Δεκέμβριο του 2015).
Κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, το ΝΑΤΟ σκότωνε αθώους πολίτες στον δρόμο, πυροβολώντας τους σε σουπερμάρκετ και στα πεζοδρόμια, και στην συνέχεια ενοχοποιούσε τους «αριστερούς τρομοκράτες». Σκοπός ήταν να αποτραπεί η άνοδος της Αριστεράς στην Ευρώπη.

Οι επαγγελματίες «δολοφόνοι του Μπραμπάντ» (Brabant Killers) ήταν υπεύθυνοι για πολλές επιθέσεις με 28 νεκρούς και 45 τραυματίες στην επαρχία Μπραμπάντ του Βελγίου, μεταξύ 1982 και 1985.

Η ύπαρξη του νατοϊκού σχεδίου «Stay Behind – Gladio» για τις σφαγές του Μπραμπάντ αποκαλύφθηκε το 1992 σε ένα τηλεοπτικό μαγκαζίνο του BBC, όπου φάνηκε η άμεση διασύνδεση των εκτελεστών με τις φασιστικές, αντικομμουνιστικές οργανώσεις, την παραστρατιωτική αστυνομία και τις μυστικές υπηρεσίες.

Σήμερα, η επόμενη γενιά επιχειρησιακών στελεχών των ίδιων σκοτεινών κέντρων ανατινάζουν αθώους πολίτες στα αεροδρόμια και τους σταθμούς του μετρό, για να δικαιολογήσουν την κατάσταση πολιορκίας και να εμποδίσουν τον λαϊκό ξεσηκωμό ενάντια στον νεοφιλελεύθερο φασισμό της Νέας Τάξης.

Ακόμα, εκατομμύρια ανθρώπινων ζωών έχουν χαθεί εξ αιτίας των επεμβάσεων ή των proxy πολέμων του ΝΑΤΟ σε πολλά «κράτη-θύματα» την τελευταία 25ετία, αρχής γενομένης από την Σερβία.

Βέβαια, μετά τις καταστροφικές επιθέσεις της 11ης Σεπτέμβρη 2001, οι αιτίες των πολέμων είναι σκοτεινές εξ αιτίας των ψεμμάτων και των κατασκευασμένων επιχειρήσεων (false-flags) που τους περιβάλλουν, και πιο επίπονο ακόμα είναι να υπολογισθεί ο ακριβής αριθμός των χιλιάδων θυμάτων.

Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, με επίκεντρο σήμερα την Συρία, και στο ευρύτερο μουσουλμανικό τόξο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο μετά τις αλλεπάλληλες προβοκάτσιες και τις συνεχόμενες στρατιωτικές επεμβάσεις της Δυτικής νεοταξικής συμμαχίας.

Από την ημέρα που οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ εισέβαλαν στο Ιράκ τον Μάρτιο του 2003, αυτός ο ιστορικός, πολιτισμικός, κοινωνικός πλούτος συστηματικά και οργανωμένα καταστρέφεται. Κάτι ανάλογο με την εισβολή των Μογγολικών ορδών στην Βαγδάτη το 1258.

Η Ιρακινή αρχαιολόγος Joanna Farchakn προειδοποιεί ότι «το Ιράκ σύντομα θα καταλήξει χωρίς ιστορία» («Iraq, the Ultimate War Crime», 14/03/2015, www.globalresearch.ca/).

Στην συνέχεια, ήρθαν και οι ισλαμιστές, εκτρωματικό δημιούργημα των νατοϊκών, σαουδαραβικών και τουρκικών υπηρεσιών, να ολοκληρώσουν το καταστροφικό έργο στον proxy πόλεμο που διεξάγεται στην περιοχή.

Και δεν αρκούν αυτές οι πρωτοφανείς πράξεις εξάλειψης της ανθρώπινης ιστορίας… Η ανελέητη καταστολή οδήγησε στην εξαναγκασμένη μαζική εκτόπιση της συντριπτικής πλειοψηφίας της μορφωμένης μεσαίας τάξης του Ιράκ, όπως τώρα και στην Συρία: του βασικού παράγοντα προόδου και ανάπτυξης στα σύγχρονα κράτη.

Η λίστα των δολοφονημένων Ιρακινών πανεπιστημιακών αριθμεί σχεδόν 500 άτομα και αυξάνεται συνεχώς. Μπορεί να την δει κανείς στην ιστοσελίδα του BRusselsTribunal.org, ενός ακτιβιστικού think-tank που εργάζεται για την ειρήνη και την αποτροπή του ολοκληρωτικού πολέμου με ιδιαίτερη προσοχή στο Ιράκ, καθώς και στο Violence against academics in post-invasion Iraq.

Παράλληλα με τους «προληπτικούς πολέμους», το οικονομικό μοντέλο της άπληστης χρηματοπιστωτικής Ολιγαρχίας βυθίζει τις κοινωνίες στην χρεοκρατία, διαλύει τα έθνη και ισοπεδώνει την ιστορία.

Συμπερασματικά, η νεοσυντηρητική ιδεοληψία, το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το ΝΑΤΟ είναι η πραγματική τρομοκρατία σήμερα. Όλοι οι πόλεμοι στην Μέση Ανατολή έχουν βασιστεί σε κολοσσιαία ψέμματα και σε κατασκευασμένες επιχειρήσεις «false flags». Μια τρέλλα που οδηγεί τον κόσμο στον πραγματικό Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, χωρίς να το καταλαβαίνει.

Η εξωφρενικά υψηλή συγκέντρωση των μέσων ενημέρωσης σε λίγα χέρια και η απόλυτη παράδοση του συνόλου, σχεδόν, του πολιτικού προσωπικού της Ενωμένης Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών στα σχέδια των Επικυρίαρχων χτίζουν πλέον εκείνο τον τερατώδη και πολυπλόκαμο μηχανισμό πειθαναγκασμού, αλλοτρίωσης και εκφοβισμού, όπως τον περιγράφει ο Σολτζενίτσιν στο «Αρχιπέλαγος Γκούλαγκ»: ένας γραφειοκρατικός, τεχνολογικός και ολιγαρχικός «Λεβιάθαν» που θα έχει ιστορικά την πρωτοφανή δυνατότητα να καταβροχθίζει το παρελθόν, να αστυνομεύει το παρόν και να διαμορφώνει το μέλλον μιας υποταγμένης και αφασικής δυτικής κοινωνίας, η οποία θα τείνει να γίνει παγκόσμιος τρόπος δουλικής, βιολογικής, επιβίωσης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.