Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ρωσικό δορυφορικό πλέγμα προκαλεί πανικό στο ΝΑΤΟ


Το απόλυτο κατασκοπευτικό όπλο. Οι νέοι δορυφόροι της Ρωσίας με την ονομασία «liana» που θα αποστείλει σύντομα το Κρεμλίνο στο διάστημα, θα μπορούν να παρακολουθούν και να καταγράφουν με εξονυχιστική λεπτομέρεια όλες τις κινήσεις του ΝΑΤΟ δημιουργώντας μεγάλη αναστάτωση σε Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες, αναφέρει ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων .

Οι δορυφόροι αυτοί θα καλύπτουν όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη τσεκάροντας πολεμικά πλοία , μικρά η μεγάλα, κινήσεις χερσαίων δυνάμεων ακόμη και πυρηνοκίνητα υποβρύχια στα βάθη των ωκεανών.
Μιλάμε δηλαδή για το απόλυτο κατασκοπευτικό όπλο που θα έχουν οι Ρώσοι στην διάθεση τους μαζί με τους δορυφόρους –δολοφόνους για να εξουδετερώνουν τους αντίστοιχους αμερικανικούς.

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοιγκού επιβεβαίωσε ότι συνεχίζονται οι εργασίες για τον νέο τύπο προηγμένων στρατιωτικών δορυφόρων σάρωσης του εδάφους και των ωκεανών για εκπομπές ηλεκτρονικού και ραδιοφωνικού σήματος.

Ο τύπος αυτός δορυφόρου αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα βελτιώνοντας σημαντικά τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών πληροφοριών των ρωσικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών .

Μιλώντας ο ΥΠΕΞ σε μια συνάντηση με ανώτερους στρατιωτικούς αξιωματούχους, δήλωσε ότι το υπουργείο άμυνας συμμετέχει ενεργά στη δημιουργία του δορυφορικού συστήματος Liana , που αποτελείται από μια πλειάδα δορυφόρων.

Η δυνατότητα συλλογής ηλεκτρονικών πληροφοριών (ELINT) θα αναβαθμιστεί σε τέτοιο σημείο που θα αποτελέσει μέγα κίνδυνο για ΝΑΤΟ και ΕΕ σε ξηρά και θάλασσα.

Το δίκτυο δορυφόρων Liana θα εντοπίζει τις εκπομπές ραδιοφωνικών σημάτων στο επίπεδο του εδάφους σε σταθερά και κινούμενα αντικείμενα διαφόρων μεγεθών, από το έδαφος και τη θάλασσα τα οποία θα εκπέμπονται από εγκαταστάσεις και οχήματα των ΕΔ των ΗΠΑ , καθώς και από μονάδες επιφανείας και υποβρύχια .

Σύμφωνα με στρατιωτικούς εμπειρογνώμονες, οι δορυφόροι Lotos-S του συστήματος θα είναι επιφορτισμένοι με την επιτήρηση του εδάφους, ενώ οι δορυφόροι Pion-NKS θα χρεωθούν με την παρακολούθηση των θαλασσών, ¨σαρόνοντας τα πάντα».

Οι δορυφόροι τύπου Liana είναι ένα ρωσικό σύστημα δεύτερης γενιάς για την επιτήρηση από το διάστημα. Οι εργασίες για αυτόν το τύπου δορυφόρου ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λίγο μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης.

Πολλοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι η εξάρτηση της ανθρωπότητας, από τους δορυφόρους είναι τεράστια. Σε περίπτωση π.χ, που «απενεργοποιηθούν» κάποιοι δορυφόροι και κατά συνέπεια » κρεμάσει» το παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού GPS, αυτό «μπορεί να οδηγήσει σε χάος όλο τον κόσμο». 
 
Η απώλεια του δορυφορικού ελέγχου θα οδηγήσει σε αδυναμία πλοήγησης εκατοντάδων πλοίων και αεροσκαφών, θα απενεργοποιήσει εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα, δημιουργώντας ταυτόχρονα» «οικονομικό Αρμαγεδώνα» στα χρηματιστήρια , ενώ ταυτόχρονα θα υπάρχουν προβλήματα ακόμα και με τα ΑΤΜ.

Υπενθυμίζουμε άρθρο μας με τίτλο (Δορυφόρος-δολοφόνος της Ρωσίας »κλειδώνει» ολόκληρο το δυτικό σύστημα άμυνας ), με το οποίο αναφέραμε ότι η Ρωσία ταράζοντας και πάλι «τα ύδατα» δημιούργησε έναν δορυφόρο-δολοφόνο ο οποίος κατασκευάστηκε από την κρατική εταιρεία «Roscosmos» για λογαριασμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο δορυφόρος-φονιάς έχει την δυνατότητα να «καταστρέψει», δηλαδή να απομακρύνει τα διαστημικά απόβλητα από την τροχιά της Γης στην ατμόσφαιρα».

Η ιδέας είναι ως εξής : ο δορυφόρος-δολοφόνος θα προσεγγίσει το οποιοδήποτε διαστημικό σκάφος και στην συνέχεια, θα ενεργοποιήσει τις μηχανές ισχύος του με αντίθετη φορά .

Αυτό θα του επιτρέψει να παραμείνει στον ίδιο σημείο και την ίδια στιγμή να αλλάξει τροχιά σε ανενεργούς δορυφόρους χρησιμοποιώντας έναν κινητήρα τζετ.
Τρομερές δυνατότητες και νέα δεδομένα για αυτό και ο « κατέχων τα όπλα» αυτά, θα διαθέτει τεράστια δύναμη στο οπλοστάσιο του.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.