Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΠ ΜΟΥΣΙΚΗΣ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια από τις γνωστές τραγουδίστριες της ποπ μουσικής, η Κέιτ Πέρι, στο καινούργιο της βιντεοκλίπ Chained To The Rhythm(αλυσοδεμένος στο ρυθμό), μεταδίδει με έντεχνο τρόπο κάποια σημαντικά και σημαδιακά μηνύματα της παγκόσμιας ελίτ των Ιλλουμινάτι.

Ο τίτλος αυτού του νέου βιντεοκλίπ είναι με λίγα λόγια η «επανάσταση» στην υπηρεσία της Νέας Τάξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν προβάλλεται ένα βιντεοκλίπ-τραγούδι της συγκεκριμένης τραγουδίστριας, η παγκόσμια ελίτ σπονσοράρει με πολύ χρήμα και το διαφημίζει με όλα τα μέσα γιατί δίνει το «πολιτικό» της μήνυμα.

Το περιεχόμενο στην ουσία του τραγουδιού είναι μια κατευθυνόμενη επανάσταση ενάντια σε έναν ανεξέλεγκτο ηγέτη των ΗΠΑ, και στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αυτό το τραγούδι, οι ΗΠΑ παρουσιάζονται σαν ένα Λούνα Παρκ που ονομάζεται Oblivia, δηλαδή Λήθη και όπου οι άνθρωποι περιφέρονται άσκοπα σαν να έχουν ξεχάσει ποιοι είναι και που πάνε. Όλοι είναι απορροφημένοι με τα διάφορα τεχνολογικά τρικ της εποχής μας όπως iphone, tablet κλπ.

Σε ένα σημείο του τραγουδιού βλέπουμε σειρές ανθρώπων που περιμένουν να μπουν κάπου μέσα και εκεί υπάρχει ένας μετρητής που γράφει 1984 ώρες, δηλαδή το μυθιστόρημα του Όργουελ που περιγράφει τη φρικτή εποχή όπου οι άνθρωποι θα είναι άβουλα όντα της παγκόσμιας ελίτ.

Οι 1984 ώρες αν αρχίσουμε να τις μετράμε από την ημερομηνία που προβλήθηκε αυτό το βίντεο(21.02.2017), φτάνουμε στην ημερομηνία 14.05.2017, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας. Αυτό είναι σύμπτωση ή έχει κάποια σημασία;


Στην ημερομηνία αυτή, 14 με 15 Μαΐου, λέγεται ότι θα συμβούν κάποια σημαντικά γεγονότα.
Ένα άλλο σημαντικό σημείο του βίντεο είναι ότι ένα σημαδιακό παιχνίδι μέσα σε αυτό το Λούνα Παρκ επιγράφεται με τη χαρακτηριστική φράση «The Great American Dream Drop» δηλαδή «το Αμερικανικό Όνειρο καταρρέει».

Παρακάτω δείχνει μικρά σπιτάκια με έναν συμβολισμό που θέλει να δείξει το πως οι μεγάλοι τραπεζίτες της ελίτ, Ρόθσιλντ, Ροκφέλερ κλπ, έχουν στα χέρια τους τις περιουσίες και τις ιδιοκτησίες των ανύποπτων πολιτών που επί τόσα χρόνια τους περιγελούν με χαρακτηριστικό τρόπο.

Σε ένα από αυτά τα σπιτάκια-πρότυπο είναι ένα ζευγάρι ομοφυλοφίλων που είναι το πρότυπο της διαστροφής που προωθεί η ελίτ σε μικρό σπίτι όπως προτείνεται για τον κόσμο.

Ο συμβολισμός του τραγουδιού-βιντεοκλίπ συνεχίζεται προβάλλοντας μια ρόδα να κυλάει και μέσα της βρίσκεται ένας άνθρωπος που είναι και το μεγάλο θύμα όπως τον θέλει η παγκόσμια ελίτ.

Το βίντεο τελειώνει με έναν πολύ συμβολικό τρόπο με το να προβάλλει το γνωστό από τα λαϊκά πανηγύρια, το μαλλί της γριάς, που εδώ όμως συμβολίζει την ατομική βόμβα που θα σκάσει στα κεφάλια των σκλαβωμένων στις οθόνες σύγχρονων ανθρώπων.


Αυτό είναι το όλο σχέδιο των Ιλλουμινάτι που δίνεται μέσα από αυτό το μουσικό δημιούργημα με τόσο έντεχνο τρόπο.
 
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

Πηγή:  www.nikosxeiladakis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.