Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Colour Day Run. Η κεκαλυμένη προπαγάνδα της Νέας Τάξης στην Ελλάδα.


Γράφει ο Θάνος

Φαίνεται αθώο και διασκεδαστικό....

Είναι όμως ένα γεγονός (event) που κατευθύνεται από την Νέα Τάξη όπως δεκάδες άλλα καλυμένα π.χ. Black Friday ή απροκάλυπτα π.χ. Gay Pride, τα οποία διοργανώνουν ΜΚΟ, εταιρείες και οργανώσεις που προωθούν την νεοταξίτικη προπαγάνδα παγκοσμίως....

Σκοπό έχουν την αλλοτρίωση των κοινωνιών και την παγκοσμιοποιημένη πολτοποίηση κυρίως της νεολαίας που αποτελεί τον κυρίαρχο στόχο της Νέας Τάξης....
(Το γνωρίζουμε άλλωστε πολύ καλά λόγω των απίστευτων επεμβάσεων στην εκπαίδευση, των ξεπουλημένων άθεων, διεθνιστών και εθνομηδενιστών Υπουργών Παιδείας για την αποδόμηση (αποεθνικοποίηση και αποχριστιανοποίηση) της Παιδείας.)

Το νέο "φρούτο" λοιπόν λέγεται Colour Day Run και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Ας δούμε πως το παρουσιάζουν οι διοργανωτές:

To Colour Day Run είναι ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου 5K στον οποίο όλοι είναι νικητές.

Το Colour Day Run είναι μια πρωτοβουλία της Skull Productions όπου μετά το επιτυχημένο Colour Day Festival, ετοιμάζεται να προσφέρει μια ανεπανάληπτη και απολαυστική διαδρομή για όλες τις ηλικίες και όλη την οικογένεια, γεμάτη χρώμα, κέφι και μουσική. Στόχος είναι η έμπνευση του κοινού και η προσέλευση χιλιάδων δρομέων που θα απολαύσουν για πρώτη φορά τη διαφορετικότητα που προσφέρει η ενέργεια του χρώματος στο τρέξιμό τους.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη διάρκεια της διαδρομής του αγώνα δρόμου, οι δρομείς θα περάσουν από έξι (6) οριοθετημένα Check Points, όπου εθελοντές πετάνε χρώμα από την παλέτα χρωμάτων του Colour Day Festival: κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, ροζ, πορτοκαλί.

Έτσι όλοι οι δρομείς βάφονται με ένα από τα έξι χρώματα για κάθε κομμάτι της διαδρομής του αγώνα μέχρι την επόμενη στάση.

Οι δρομείς ξεκινούν φορώντας το λευκό Colour Day Run μπλουζάκι τους και μετατρέπονται σε μια χρωματική παλέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου, ενώ φτάνοντας στον τερματισμό καταλήγουν σε ένα μεγάλο πάρτυ χρωμάτων με πολύ χορό και μουσική.

Ομορφα πράγματα δηλαδή.... και με εισιτήριο...
Το διαφορετικότητα το τόνισα φυσικά εγώ με κόκκινο χρώμα για όσους είναι ήδη υποψιασμένοι... με τις διαφορετικότητες...

Είπα να το ψάξω λίγο περισσότερο...
Βρήκα την επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς Colour Day Run όπου υπάρχει η παρακάτω αφίσα...

 
.... μήπως κάτι σας θυμίζει;
Μα βέβαια την σημαία με τα χρώματα των διεστραμμένων LGBT (λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ...) που βλέπουμε πολύ συχνά στις εκδηλώσεις τους;

Το Colour Day Run 2017 της Ελλάδας διοργανώνεται από 2 οργανώσεις
Την τεχνική επιμέλεια την έχει η Energy Races και την διοργάνωση η Skull Productions...

Η πρώτη η Energy Races αυτοπροσδιορίζεται ώς εξής: "Η Energy Races είναι η φρέσκια ιδέα στην διοργάνωση αθλητικών events και αγώνων μαζικής συμμετοχής. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες στον χώρο του αθλητισμού και της επικοινωνίας.
Είμαστε οι ίδιοι αθλητές με συμμετοχές σε εκατοντάδες αγώνες και παράλληλα πολύχρονη εμπειρία στη διοργάνωση και διαχείριση αγώνων running δρόμου και βουνού, multisports και περιπέτειας.

Για μια στιγμή κόντεψα να πιστέψω ότι μπορεί να είναι μια ελληνική αθλητική οργάνωση με ξένο όνομα...
Ομως σύντομα ψάχνοντας λίγο πιο βαθιά... βρέθηκα στο Global Energy Race!!!
Ωπ... νάτο και το Global... Παγκόσμιο... άλλη μια λέξη που χρησιμοποιούν ευρέως οι νεοταξίτες....
Δυστυχώς όσες προσπάθειες κι αν έκανα να ανοίξω την διεθνή σελίδα τους δεν τα κατάφερα... για όποιον ενδιαφέρεται είναι https://www.globalenergyrace.com/
Πάντως αν βάλετε το Global Energy Race στο Google αλλά και στο Youtube θα δείτε ότι η δράση της είναι παγκόσμια....
Συνεπώς πάνε στον βρόντο οι πληροφορίες του προφίλ της "ελληνικής" οργάνωσης....

Ας έρθουμε τώρα στην άλλη την κύρια διοργανώτρια την Skull Productions...
Εδώ έχουμε ακόμα πιο περίεργα αποτελέσματα...
Πέρα από το επίσημο σάιτ που λέει ότι είναι "διοργανωτής εκδηλώσεων" (δείτε εδώ την επίσημη σελίδα τους στο Facebook στην οποία προτείνω να δείτε και τα βίντεο για να δείτε την πλύση εγκεφάλου στα παιδιά μας)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναζήτηση στις εικόνες του Google με το Skull Productions (με τις νεκροκεφαλές)
Τελοσπάντων τα στοιχεία της επιχείρησης υπάρχουν. Προσπάθησα να την βρω στους χάρτες καθώς παρουσιάζει η αναζήτηση 2 διευθύνσεις αλλά δεν την εντόπισα...

Οπως και να έχει τέτοιες εταιρείες/οργανώσεις χρησιμοποιούν για την διαφθορά της νεολαίας μας...

Ας τα έχουμε όλα αυτά υπόψιν....

ΘΑΝΟΣ

ΥΓ. Ευτυχώς το διαδίκτυο μας έχει δώσει μια τεράστια δύναμη και βρίσκουμε τα ίχνη τους σχετικά εύκολα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.