Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ο Ε.Μακρόν πρόεδρος της Γαλλίας: Νίκησε με ποσοστό «666»!


ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» 

Είναι γενικά η πρώτη φορά σε όλες τις προεδρικές ή για πρωθυπουργό, εκλογές στην Ευρώπη και γενικά στον δυτικό κόσμο, που το ποσοστό δείχνει "666".

Με ή και χωρίς το σημάδι, είναι δεδομένο πως η εκλογή Μακρόν, καθιστά την Γαλλία, έρμαιο στα χέρια ενός ψυχασθενή υπηρέτη των Ρότσιλντ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Η αντίστροφη μέτρηση, άρχισε και για τους Γάλλους, με ότι αυτό συνεπάγεται και για όλους τους λαούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης...

Για όσους γνωρίζουν ή έχουν δυνατότητα κριτικής σκέψης, έξω απο κομματικές και ιδεολογικές "φυλακές", τα μελλούμενα θα είναι πέραν κάθε φαντασίας, εφιαλτικά... και τα μελλούμενα, έρχονται λιαν συντόμως...

Καλλιόπη Σουφλή


Απίστευτο, αλλά αληθινό: Με τον αριθμό του Σατανά, κατά Ιωάννην, το "666" επικράτησε ο Ε,Μακρόν στις γαλλικές εκλογές!

Το τελικό αποτέλεσμα σε ποσοστό είναι ακριβώς 66,06% λαμβάνοντας 20.703,631 εκατ. ψήφους και είναι η πρώτη φορά που ένας πρόεδρος φαίνεται να έχει το χάραγμα του "θηρίου" από την εκλογή του!

Είναι γενικά η πρώτη φορά σε όλες τις προεδρικές ή για πρωθυπουργό, εκλογές στην Ευρώπη και γενικά στον δυτικό κόσμο, που το ποσοστό δείχνει "666".


Πηγή: http://scripta---manent.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.