Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αναστάτωση στην Τουρκία: Λιποθύμησε ο Ερντογάν


Αναστάτωση στην Τουρκία καθώς ο πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν χρειάστηκε να λάβει τις πρώτες βοήθειες έπειτα από έντονο λιποθυμικό επεισόδιο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των γιατρών ο Τούρκος Πρόεδρος εμφάνισε χαμηλή πίεση λόγω πεσμένου ζαχάρου ,ενδεχομένως λόγω της νηστείας του Ραμαζανιού.

Ο Ερντογάν είχε πάει για την πρωινή προσευχή στο τζαμί του Ατασεχίρ στο ανατολικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, όταν άρχισε να γέρνει στο πλάι, με τους σωματοφύλακες του να σπεύδουν να τον βοηθήσουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Hurriyet. 
 
Ο πρόεδρος της Τουρκίας τοποθετήθηκε σε φορείο και απομακρύνθηκε από το τέμενος.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το περιστατικό, έκανε λόγο για «αδιαθεσία», ξεκαθαρίζοντας όμως ότι πλέον είναι καλά και θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά του. Παράλληλα, απάντησε και σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την κρίση στο Κατάρ, την αξιωματική αντιπολίτευση και τις σχέσεις της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.