Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΠΑΤΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥΤΙΝ… ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!Για τη δημοφιλή σειρά ντοκιμαντέρ «Putin Interviews» έχουμε αναφερθεί εκτενώς. Τι αντίκτυπο είχε όμως στα κέντρα εξουσίας;

Πραγματικός σάλος έχει ξεσπάσει στα δυτικά ΜΜΕ, για την νέα ταινία-‘ντοκιμαντέρ’ «The Putin Interviews», του διεθνούς φήμης βραβευμένου σκηνοθέτου Αμερικανού Όλιβερ Στόουν.

Με το που δόθηκαν στην δημοσιότητα τα πρώτα μικρού μήκους διαφημιστικά ‘βίντεο’, πολλοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι είναι ένθερμοι υποστηρικτές της παγκοσμιοποιήσεως, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ (ΜΕΤΑ …ΜΑΝΙΑΣ!) με το λόγο τους και τα κείμενά τους, στον σκηνοθέτη των 3 βραβείων ‘Όσκαρ’!

Η αιτιολόγηση της επιθέσεως στον σκηνοθέτη, θυμίζει κάτι από Ελλάδα.
Σύμφωνα με τα μεγάλα δυτικά ΜΜΕ, όποιος δίνει τον λόγο σε έναν «σεξιστή δικτάτορα», είναι απαράδεκτος και οφείλει αποπεμφθεί από… τις «δημοκρατικές» κοινωνίες! 
 
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ, ΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΜ, ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ! AΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ! (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΑΥΤΟ «ΛΥΣΣΑΞΑΝ», ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΩΣ …»ΛΥΣΣΑΝΕ»…

Έτσι αποκαλύπτεται ακόμα μια φορά, πως για τους υποτακτικούς της παγκοσμιοποιήσεως, οι έννοιες της δημοκρατίας, της ελευθερίας του λόγου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουν αξία μόνο όταν εξυπηρετούν τα ‘Ατλαντικά’ συμφέροντα.

Τι ήταν όμως αυτό που εξόργισε τους ανά τον κόσμο δημοσιογράφους, σε μια ταινία που ακόμα δεν έχει προβληθεί;
Μα φυσικά οι (διαφημιζόμενες σε μικρά ‘clips’) απαντήσεις του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, σε ερωτήσεις σχετικά με την ομοφυλοφιλική προπαγάνδα και το ΝΑΤΟ, όπως και οι αναφορές σε Σνόουντεν, αλλά και στις απόπειρες δολοφονίας εις βάρος του.

Το γεγονός ότι στην συγκεκριμένη ταινία, το προβαλλόμενο ‘προφίλ’ του Ρώσου προέδρου είναι πολύ προσιτό και φιλικό προς τον μέσο άνθρωπο, είναι επίσης ένα από τα γεγονότα, που κάνει τους υποτιθέμενους υπέρμαχους της ελευθερίας να …
«αγανακτούν».

Αν και το ζήτημα της αντιμετωπίσεως της ομοφυλοφιλικής προπαγάνδας και η προώθηση των παραδοσιακών προτύπων είναι πολύ ενδιαφέρον ζήτημα και σίγουρα αφορά και την Ελλάδα, ο γράφων θα ήθελε να σταθεί στις δηλώσεις Πούτιν σχετικά με το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το Ρώσο πρόεδρο, το ΝΑΤΟ δεν είναι μια συμμαχία, αλλά ένα ΕΡΓΑΛΕΙΟ ασκήσεως εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ και οι λεγόμενοι σύμμαχοι, δεν είναι παρά χώρες Υ-ΠΟ-ΤΕ-ΛΕΙΣ(…) της Ουάσιγκτον, πολύ δύσκολο να αντισταθούν στις πιέσεις της.

(Πολύ ενδιαφέροντα αποσπάσματα της όλης συνεντεύξεως, κυκλοφορούν ήδη στο ‘youtube’, όπου μπορείτε να τα παρακολουθήσετε.)

Συντακτική ομάδα «ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου