Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Θεωρίες συνωμοσίας από την βρετανική Express: Τερέζα Μέι, Μέρκελ και Γιούνκερ είναι στους Illuminati

Η Τερέζα Μέι κρατά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες τα πρωθυπουργικά ηνία της Βρετανίας, γεγονός που την καθιστά πρωταγωνίστρια στα ΜΜΕ της χώρας.

Τύπος και ιστοσελίδες ασχολούνται με την νέα πρωθυπουργό, όχι μόνο για τις πολιτικές της κινήσεις και τα… εκκεντρικά παπούτσια, αλλά και τη σύνδεση της με πιο «περίεργα» θέματα.

Η express.co.uk σε άρθρο της συνδέει τη Τερέζα Μέι με τους Ιλλουμινάτι! Ο λόγος; Μια χειρονομία που έκανε στις 11 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια ομιλία της έξω από του παλάτι του Γουεστμίνιστερ.

Η Βρετανή πρωθυπουργός απαθανατίστηκε να κάνει τρίγωνο με τα δάχτυλά της, πιέζοντας τους αντίχειρές της και κρατώντας τους δείκτες της μαζί, σαν σχήμα πυραμίδας.


Η χειρονομία παραπέμπει στο πιο γνωστό σύμβολο των Πεφωτισμένων, τον παντεπόπτη οφθαλμό ή αλλιώς το μάτι του Οσιρι.

Οπως σημειώνει το δημοσίευμα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κορυφαίος Ευρωπαίος αξιωματούχος κάνει αυτή τη χειρονομία, μιας και η Ανγκελα Μέρκελ και ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχουν «πιαστεί» από τον φακό. Μάλιστα, γίνεται λόγος για μυστική ομάδα Ευρωπαίων Ιλλουμινάτι.

Ο Independent ο οποίος και αναπαραγάγει το δημοσίευμα, το διακωμωδεί θυμίζοντας σε όλους πως την ίδια χειρονομία κάνει τόσο η Ντόρα, η μικρή εξερευνήτρια αλλά και ο Morpheus από το The Matrix.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.