Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ: Ο Πούτιν τους «έστειλε» πάλι αδιάβαστους

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε μέσα στον Ο.Η.Ε. για την αποτυχία του Κομμουνισμού και της Νέας Τάξης, η οποία θέλει να τον εφαρμόσει παγκόσμια σε μεταμοντέρνα μορφή, ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε… πως θα ξαναγίνει Πρόεδρος με «φόντο» την Κριμαία.

Συγκεκριμένα, οι προεδρικές εκλογές στην Ρωσία θα γίνουν στις 18 Μαρτίου του 2018, δηλαδή στην επέτειο της επιστροφής της Κριμαίας στην «Αρκούδα», μετά από τους αστραπιαίους χειρισμούς του «Τσαρ Βλαντ» και χωρίς να ανοίξει μύτη.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο el.gr, με βάση την ρωσική νομοθεσία το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ορίζει την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών, όχι νωρίτερα από 100 ημέρες και όχι αργότερα από 90 ημέρες πριν την ημέρα διεξαγωγής της ψηφοφορίας, ενώ ως ημέρα εκλογών ορίζεται η δεύτερη Κυριακή του μήνα, κατά τον οποίο είχαν διεξαχθεί οι προηγούμενες προεδρικές εκλογές, δηλαδή τον μήνα Μάρτιο.

Η επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία είναι και στέλνεται το μήνυμα στην παγκοσμιοποιητική Δύση πως ο Πούτιν θα επανεκλεγεί πανηγυρικά, ενώ ακόμα περισσότεροι ψηφοφόροι, έχοντας στο μυαλό την επιστροφή της Κριμαίας εκεί που ανήκει, θα ρίξουν ευχαρίστως την ψήφο τους στον Ρώσο ηγέτη, ο οποίος μαζί με τον Ν.Τραμπ δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην παγκοσμιοποίηση.

Ποια είναι η αντίδραση της Νέας Τάξης; «Στρατολογήθηκε» ο ζωροαστριστής ηθοποιός, Μόργκαν Φρίμαν, ο οποίος απηύθυνε, σε ένα άκρως προπαγανδιστικό βίντεο, κάλεσμα προς τον Τραμπ για να… σώσει τη δημοκρατία, η οποία δέχεται δήθεν επίθεση από την Ρωσία και τον Πούτιν, τον πρώην κατάσκοπο της KGB, όπως τον χαρακτηρίζει.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται σε ένα δίλεπτο βίντεο να επιτίθεται λεκτικά στη Ρωσία και στον Πούτιν αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Σκεφτείτε ένα σενάριο, το οποίο δεν είναι σενάριο, ένας πρώην κατάσκοπος της KGB, οργισμένος με την κατάλυση της πατρίδας του, να ανεβαίνει στην εξουσία, να γίνεται πρόεδρος της χώρας του και να σχεδιάζει την εκδίκησή του. Και σαν πρώην κατάσκοπος χρησιμοποιεί κυβερνοπόλεμο για να καταλύσει τις δημοκρατίες. Χρησιμοποιεί τα social media για προπαγάνδα και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτός ο άνθρωπος είναι ο Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Ρωσία κάνει επίθεση στον ορκισμένο της εχθρό, τις ΗΠΑ. Καλώ τον κύριο Τραμπ να μιλήσει απευθείας στους πολίτες των ΗΠΑ και να πει την αλήθεια. Ότι δεχθήκαμε επίθεση από την Ρωσία και ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για το τι έχει συμβεί. Το οφείλουμε στους χιλιάδες στρατιώτες μας που έχουν πολεμήσει και έχουν πεθάνει, καθώς και στις μελλοντικές γενιές. Εδώ και 241 χρόνια η αμερικανική δημοκρατία είναι ένα λαμπρό παράδειγμα σε ολόκληρο τον κόσμο».

Φυσικά, το Κρεμλίνο δεν άφησε ασχολίαστο το βίντεο του γνωστού ηθοποιού, χαρακτηρίζοντάς τον «συναισθηματικό, αυτοεξόριστο και μακαρθιστή».

Δείτε το βίντεο και αντιληφθείτε την διαφορά ποιότητας μεταξύ Πούτιν και παγκοσμιοποιητών:
 
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.