Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

.Ποιοί έκλεισαν το στόμα του στρατηγού Valery Asapov


Ποιοί έκλεισαν το στόμα του στρατηγού Valery Asapov.Είχε στείλει στη Μόσχα πολλαπλές αναφορές για την υποστήριξη ΗΠΑ, Ισραήλ σε τρομοκράτες.Κατήγγειλε το Ισραήλ ως πρωταίτιο στη συριακή σύρραξη……

H ρωσική απόφαση να ξεσκεπάσει τις συγκεκριμένες θέσεις των ειδικών αμερικανικών δυνάμεων στη Συρία επήλθε μετά το θάνατο του διοικητή σώματος στρατού Valery Asapov, ενός από τους κύριους στρατιωτικούς συμβούλους των ρώσων στη Συρία, του επικεφαλή.

Σύμφωνα με συριακές πηγές ο Asapov στοχεύθηκε από τις ειδικές αμερικανικές δυνάμεις που διοχέτευσαν λογισμική υποστήριξη στο Ισλαμικό Κράτος…..

Ο Asapov απηύθυνε πολλαπλές αναφορές στην ιεαρχία του στη Μόσχα διαμαρτυρόμενος ειδικότερα για τον επιζήμιο ρόλο που διαδραμάτισαν ΗΠΑ κι Ισραήλ στην πολύμορφη υποστήριξη σε Daech όσο και σε μια μυριάδα άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων στη Συρία.

Μέσα σε μια από τις αναφορές του που μετέδωσε στη Μόσχα ο Asapov είχε υπογραμμίσει ότι καθώς το Ισραήλ δεν καταγγέλθηκε επίσημα ως ο κύρια εμπόλεμη δύναμη της συριακής σύρραξης,αυτό θα συνεχίσει παρά τις 94 000 εξόδους των αεροπορικών δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε αυτή τη χώρα.

Πηγή: https://dimpenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.