Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ – CIA;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 
Γράφαμε την Παρασκευή (26/10) στην Ελεύθερη Ώρα και στο άρθρο μου: «Τα …παρά και τα …μετά της “Πυθίας”», μεταξύ των άλλων:

«…Ο Ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας που εξέδωσε το Πόρισμά του τον Ιούνιο του 2015, ζήτησε και την συνδρομή της Ε.Υ.Π. αλλά η Ε.Υ.Π. - τόσο επί διοικήσεως κ. Θ. Δραβίλλα, όσο και επί σημερινής διοικήσεως κ. Ι. Ρουμπάτη - δεν έδωσε στη Δικαιοσύνη (εξ όσων μας ανέφεραν) επικαλούμενη λόγους Εθνικού Απορρήτου (;;;) το φάκελο και τη φωτογραφία του πράκτορα των Αμερικάνων κ. W. G. Basil… Δηλαδή, ένας ξένος πολίτης που αποδεδειγμένα κατασκόπευε τον 'Ελληνα Πρωθυπουργό και τη μισή ελληνική κυβέρνηση και επεξεργαζόταν σχέδιο αποσταθεροποίησης της ελληνικής κυβέρνησης και όχι μόνο, αποτελεί Εθνικό Απόρρητο κατά την ΕΥΠ;»!

Η δράση του William G. Basil

Από την έρευνά μας προκύπτει ότι ο William G. Basil, που επισήμως είχε τον τίτλο του Α΄ Γραμματέα της πρεσβείας των ΗΠΑ, υπεύθυνου Περιφερειακών Υποθέσεων, όταν έσκασε η υπόθεση των υποκλοπών της “Vodafone”, “αποσύρθηκε” αρχικά από την Ελλάδα και “έδρασε” για λίγο το 2006 στο Αφγανιστάν, το 2007 μετέβη στην Κένυα και από το 2009, όταν πλέον στην Ελλάδα “αποκαταστάθηκε” η τάξη με την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, επανήλθε! Όχι όμως στην Αθήνα αλλά στο κλιμάκιο της CIA στην Θεσσαλονίκη ως επικεφαλής, όπου εκεί είχε τακτικές καθημερινές επαφές με τα “παιδιά” του, τον Φ. Π., μια όμορφη μελαχρινή Αστυνόμο (;;;) της Αντιτρομοκρατικής, που ο πατέρας της ήταν παλιός αστυνομικός και φίλος του Φ. Π., έναν Αστυνομικό Δ. Μ., που ο Φ. Π. τον είχε αποσπάσει στο κλιμάκιο της Ε.Υ.Π. στη Θεσσαλονίκη και οι οποίοι ήταν τα αυτιά και τα μάτια του στο εκεί κλιμάκιο!

Καταγγέλλονται πολλά γι΄ αυτό το κλιμάκιο της ΕΥΠ στη Θεσσαλονίκη! Όπως, ότι ο πανίσχυρος τότε υποδιοικητής της Ε.Υ.Π., μετά από παρέμβαση της Σ. Π. “καθάρισε” μια υπόθεση με τον πρώην της, που της είχε χαράξει το αυτοκίνητό της και της δημιουργούσε προβλήματα και έτσι η Κ.Ρ. παρότι δεξιά, προσκολλήθηκε στο σύστημα του Φ. Π.!

Όλους αυτούς, λέγεται, πως τους είχε γνωρίσει ο περιβόητος κ. William G. Basil!
Αλλά, οι διοικούντες τότε το κλιμάκιο της Θεσσαλονίκης ήταν η βασική του επαφή! Οι οποίοι κανόνιζαν τα ραντεβού, σε ασφαλή χώρο με τον William G. Basil! Όταν δε βρισκόντουσαν έπαιζαν και μια παρτίδα τάβλι… Ο δε William G. Basil έκανε επισκέψεις και στο Άγιον Όρος, που τις κανόνιζε συνεργάτης της υπηρεσίας στην Θεσσαλονίκη (!!!).

Όταν δε έφυγε από την Θεσσαλονίκη και αντικαταστάθηκε από την Ελληνο-Αμερικανίδα Κ. Π. με δική του παρέμβαση η όμορφη Σ. Π. μετέβη για “εκπαίδευση” στο FBI… Τώρα υπηρετεί πάλι στην Θεσσαλονίκη σε κρίσιμο πόστο (;;;)!

Πού βρίσκεται σήμερα ο William G. Basil;

Ας γυρίσουμε όμως στον κύριο William G. Basil! Έτσι, σύμφωνα με τις άριστες πληροφορίες μας, ο άνθρωπος αυτός, συνταξιούχος σήμερα της CIA, ζει σε μια περιοχή έξω από τη Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, κοντά δηλαδή στην έδρα της περιβόητης CIA, στο Λάγκλει της Βιρτζίνιας, που την υπηρέτησε για πολλές δεκαετίες!

Πρόκειται για τον “συμπαθέστατο” Ελληνοαμερικανό κ. Γουίλιαμ Βασιλειάδη, 67 χρόνων σήμερα, άριστο γνώστη της ελληνικής γλώσσας, με Ελληνίδα σύζυγο που κατάγεται από την Κάρπαθο και κατά μια πληροφορία ζούσε μέχρι πρότινος με το παιδί της σε πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Η νέα του ζωή, δεν διαφέρει και πολύ από την προηγούμενη. Βραβεύτηκε δε, για το έργο του από την CIA και έχει αναλάβει την εκπαίδευση των νέων πρακτόρων στο Camp Peary, εκεί όπου στεγάζονται οι εγκαταστάσεις της περίφημης “Φάρμας” όπου και εκπαιδεύονται οι νέοι πράκτορες! Βέβαια, η ιστορία θυμίζει ένα καλογυρισμένο αστυνομικό φιλμ νουάρ, μιας που μπλέκονται Αμερικανοί πράκτορες της CIA, Ισραηλινοί συνάδελφοί τους, της διαβόητης Μοσάντ, που ήταν καλυμμένοι με το μανδύα του επιχειρηματία, ποινικοί τρόφιμοι των ελληνικών φυλακών, ανώτεροι διπλωμάτες καθώς και γνωστός Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας που κινείται στις ΗΠΑ, παλιό φιλαράκι πρώην Πρωθυπουργού, που πέταξε τη χώρα στα βράχια!

Έπρεπε να “τελειώσει” ο Καραμανλής
Ωστόσο, η υπόθεση τόσο της οργάνωσης της δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, όσο και οι παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του πρώην Πρωθυπουργού, στελεχών της κυβέρνησης, των υπηρεσιών της, αλλά και Ελλήνων πολιτών που τεκμηρίωσε ο Ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας ένα ασταμάτητο επιχειρηματικό πόλεμο που μαινόταν τότε στη χώρα, όσο ταυτόχρονα και ενός γεω-στρατηγικού συσχετισμού!

Οι κινήσεις του Κώστα Καραμανλή, για την επικείμενη συμφωνία με τους Ρώσους για τον αγωγό του Southstream, προκαλούσαν φρίκη στους Αμερικανούς! Το ίδιο και τα ανοίγματά του προς Ανατολάς σε όλους τους τομείς, καθώς και οι αρνήσεις του σε θέματα του ΝΑΤΟ (όνομα Σκοπίων), αλλά και στο θέμα της Κύπρου. Όλα αυτά απετέλεσαν και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής των Αμερικανών, με αποτέλεσμα οι υπερατλαντικοί μας “σύμμαχοι”, αλλά και οι Ισραηλινοί να χάσουν την ψυχραιμία τους και να επιδιώξουν με κάθε μέσον και με κάθε τρόπο την εξόντωση του Κώστα Καραμανλή!

Βίος και πολιτεία ο Βασιλειάδης (William G. Basil)

Ο Ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας, πέτυχε να εντοπίσει τη γυναίκα που αγόρασε τα τέσσερα περιβόητα καρτοκινητά - σκιές από κατάστημα του Πειραιά! Στην ουσία πρόκειται για τη γυναίκα (;;;) του Ελληνοαμερικανού πράκτορα Βασιλειάδη, την οποία ο ίδιος έστειλε στο συγκεκριμένο κατάστημα για να τα αγοράσει στις 8/06/2004 με στοιχεία της γυναίκας που τα αγόρασε στο όνομα του Πέτρου Μάρκου ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Βασιλειάδης! Αυτήν την γυναίκα την αναγνώρισε μπροστά στον Ανακριτή υπάλληλος του καταστήματος!

Μετά από αυτό η ιστορία των παρακολουθήσεων, αλλά και της απόπειρας κατά του Κώστα Καραμανλή πήρε άλλη πορεία! Μας καταγγέλλεται ότι, ο Βασιλειάδης βρισκόταν στη χώρα μας σαν Αμερικανός πράκτορας από τις αρχές του 1990 και ότι συνεργάστηκε με τις Ελληνικές Αρχές Ασφαλείας και κυρίως με την Ε.Υ.Π. για θέματα τρομοκρατίας! Ενώ λέγεται πως, ήταν από τους εγκεφάλους στην υπόθεση “ΔΙΚΤΥ” που είχε σχέση το 2003 - μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν στο Ιράκ - με την απομάκρυνση μεγάλης ποσότητας εκρηκτικών, όπλων, ρουκετών και χειροβομβίδων από την πρεσβεία του Ιράκ στην Αθήνα (;;;)!

Πάλι μπροστά μας ο Άλεξ Ρόντος
Μάλιστα, η μεθοδική έρευνα του Ανακριτή κ. Δημήτρη Φούκα απόδειξε ότι τηλεφωνήματα με ένα από τα καρτοκινητά έγιναν με ενεργοποίηση άλλης συσκευής κινητού της Αμερικανικής Πρεσβείας! Στην υπόθεση εμπλέκονται επίσης και Ισραηλινοί πράκτορες της Μοσάντ, που παριστάνουν τους επιχειρηματίες ενώ ένας πρώην συνεργάτης του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών έδωσε όπως ακούγεται πολλά στοιχεία γύρω από την υπόθεση αυτή στον κ. Φούκα! Πρόκειται για τον κ. Αλεξ Ρόντο, άνθρωπο που κάνει μπίζνες στις ΗΠΑ, αλλά γνώριζε πολλά στοιχεία για τον κ. Βασιλειάδη! Μέσα στις παρακολουθήσεις φαίνεται ότι, η περιβόητη γνωστή ξένη μυστική υπηρεσία είχε αποφασίσει να ξεκάνει τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή! Αλλά, η ομάδα των Ρώσων πρακτόρων της FSB, που επιτηρούσε νυχθημερόν τον πρώην Πρωθυπουργό, πέτυχαν να εξουδετερώσουν τη δολοφονία του Κώστα Καραμανλή!

Ζήτησε την έκδοση Basil ο Αλέξης Τσίπρας;
Φυσικά ο έντιμος και ικανότατος Ανακριτής κ. Δημήτρης Φούκας, στην ουσία από το 2009 και σε βάθος έξη χρόνων, ολοκλήρωσε την έρευνά του, έβγαλε το ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Αμερικανού πράκτορα William G. Basil, αλλά ο τελευταίος ξεκοκαλίζει τη σύνταξή του στις ΗΠΑ, καθότι, όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει, η χώρα του φυσικά δεν τον εκδίδει για να δικαστεί στην Ελλάδα... Ούτε καν να καταθέσει δεν του επέτρεψαν, παρά την επιθυμία που εξέφρασε προς τούτο -σύμφωνα με τον δικηγόρο του - και με την προϋπόθεση ότι δεν θα τον συλλάμβαναν πράγμα που δεν εδέχθη ο έντιμος Έλληνας Δικαστής κ. Δημήτρης Φούκας!

Και το τεράστιο ερώτημα είναι: Ο Πρωθυπουργός μας στο πρόσφατο ταξίδι του στις ΗΠΑ, έθεσε το ζήτημα στον Ντόναλντ Τραμπ; Ποια πίεση άσκησε προκειμένου να το επιτύχει αυτό, από τη στιγμή πού είχε το γεωστρατηγικό πλεονέκτημα της ολοσχερούς ρήξεως των σχέσεων ΗΠΑ – Τουρκίας; Ή μήπως και ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει να εξιχνιαστεί η υπόθεση “Πυθία”;;;
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.