Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Τρομερό σχέδιο σε εξέλιξη για τη διάσπαση της Σαουδικής Αραβίας σε τέσσερις περιοχές

Ένα τρομερό σχέδιο φέρεται να έχει τεθεί σε ισχύ μετά το δημοψήφισμα του Ιρακινού Κουρδιστάν που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα , και το οποίο αποσκοπούσε στην διάσπαση της Τουρκίας…. η οποία πήρε μια μικρή παράταση λόγω Ερντογάν , αναφέρει ο τουρκικός τύπος .

Τότε ακριβώς οι ΗΠΑ και το Ισραήλ κινητοποιήθηκαν για να εκτελέσουν ένα από τα σχέδιά που είχαν στα «συρτάρια τους» για να διαμοιράσουν την Σαουδική Αραβία σε τέσσερα κράτη, μετά την ανακοίνωση ότι το βασίλειο ξεκίνησε να προωθεί το «μετριοπαθές Ισλάμ» υπό τον βασιλιά Σάλμαν.

Επισημαίνουμε ότι σήμερα ο Ερντογάν δήλωσε ότι διαφωνεί με την πρόταση του Βασιλιά Σαλμάν για ένα μετριοπαθές Ισλάμ και αυτά ας το κρατήσουμε για την συνέχεια και τα σχέδια της δύσης για την Τουρκία.

Μια έκθεση πληροφοριών που δημοσιεύθηκε το 2006 από έναν εξέχοντα Αμερικανό αξιωματούχο , ανέφερε ότι μετά το γεγονός της τρομοκρατικής επίθεσης της 9/11 επιταχύνθηκαν τα σχέδια των ΗΠΑ για την πλήρη αναδιάταξη των συνόρων της Μέσης Ανατολής, μετά το 1920.

Σύμφωνα με τα σχέδια αυτά των ΗΠΑ, η Σαουδική Αραβία θα χωριστεί σε τέσσερις περιοχές. Η Μέκκα και η Μεντίνα θα λειτουργήσουν ως δομή παρόμοια με το Βατικανό. Η δεύτερη περιοχή με βάση το Ριάντ θα είναι η πρωτεύουσα του κράτους που θα βασιλεύει το «μετριοπαθές Ισλάμ».

Τα υπόλοιπα εδάφη της Σαουδικής Αραβίας θα προσαρτηθούν για την δημιουργία του «Μεγάλου Ισραήλ», ενώ θα δημιουργηθεί επίσης και ένα κρατίδιο Σιιτών στις περιοχές του Al-Qatif και του al-Dammam.

Το 2006, ο Ralph Peters, ένας από τους σημαντικότερους Αμερικανούς αμυντικούς αναλυτές , προετοίμασε μια έκθεση για το Washington Enterprise Institute με τίτλο «Αδελφοί του αίματος «, το οποίο δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων την εποχή εκείνη.

Ο Peters υποστήριξε ότι προκειμένου να «εξαπλωθεί η δημοκρατία και να ξεριζωθούν οι ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας», υπάρχει ανάγκη αναδιάταξης των συνόρων της Μέσης Ανατολής, παρουσιάζοντας παράλληλα έναν τρομερό χάρτη.

Ο χάρτης που σχεδιάστηκε για τη διάσπαση της Τουρκίας περιλάμβανε ένα κουρδικό και αρμενικό κράτος, αλλά και την διχοτόμηση της Σαουδικής Αραβίας.

Οι ΗΠΑ σήμερα ανάγκασαν την Σαουδική Αραβία να πραγματοποιήσει μια ιδιότυπη παρέμβαση εντός της βασιλικής και όχι μόνο οικογένειας, προκειμένου να εδραιώσει την ηγεμονία της Μέκκας και της Μεδίνας, οι οποίες επηρεάζουν βαθιά τον ισλαμικό κόσμο και είναι πλούσιες σε πετρέλαιο.

Για τον λόγο αυτόν οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν 38 υψηλόβαθμους αξιωματούχους την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων πριγκίπων και πρώην υπουργών με κατηγορίες «περί διαφθοράς».

Έντεκα πρίγκιπες, τέσσερις νυν υπουργοί και δεκάδες πρώην υπουργοί συγκαταλέγονται μεταξύ εκείνων που κρατούνται. Οι εντολές σύλληψης προήλθαν από μια επιτροπή «κατά της διαφθοράς», λίγες μόνο ώρες μετά την έκδοση βασιλικού διατάγματος από τον βασιλιά Σάλμαν για τη σύσταση της επιτροπής, στην οποία είναι επικεφαλής ο πρίγκιπας Μωάμεθ Μπιν Σαλμάν.

Έτσι, η Αμερική ελπίζει ότι θα ελέγξει ευκολότερα τον μουσουλμανικό κόσμο μέσω ενός τέτοιου σχεδίου που θα βασιλεύει μια «ομάδα από μαριονέτες» πάνω σε μια νεοϊδρυθείσα «ιερή πόλη» με βάση το Hijaz που αποτελείται αποκλειστικά από τη Μέκκα και τη Μεδίνα.

Σύμφωνα με τα σχέδια του Πενταγώνου / CIA, ο στόχος είναι να καταλάβουν τον έλεγχο της Μέκκας και της Μεδίνας από τους Σαουδάραβες και να συγκροτήσουν ένα συμβούλιο που θα αποτελείται από όλες τις μουσουλμανικές ομάδες για να δημιουργήσουν ένα μουσουλμανικό κράτος παρόμοιο με το Βατικανό, με την ελπίδα ότι ένα τέτοιο κράτος να αποτελέσει πηγή δυσφορίας στη Δύση.

«Η περιορισμένη επικράτεια αυτού του νέου ισλαμικού κράτους γύρω από το Ριάντ, θα εξήγαγε πολύ λιγότερο κακό προς τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο», αναφέρει η έκθεση.

Το Σχέδιο θα πραγματοποιηθεί σε 10 χρόνια.
Θεωρείται ότι είναι σε εξέλιξη ένα δεκαετές σχέδιο που προετοιμάζεται τώρα σύμφωνα με τον νέο χάρτη που θα περιλαμβάνει τα ΗΑΕ, τη Σαουδική Αραβία, την Υεμένη, το Μπαχρέιν, το Κατάρ, το Κουβέιτ και την Ιορδανία.

Οι ειδικοί επίσης επισημαίνουν ότι, όπως και γίνεται στις περιφέρειες της πλειοψηφίας των Σιιτών, η Σ.Αραβία θα χωριστεί σε Εμιράτα . Οι σαουδαραβικές περιοχές του al-Qatif, al-Ahsaa, al-Dammam, Zahran, Khubar και al-Jubail επισημαίνεται ότι φιλοξενούν μεγάλους πληθυσμούς Σιιτών .

Τα σχέδια αυτά αποσκοπούν στην αλλαγή των διοικητικών κριτηρίων βάσει των οποίων δημιουργήθηκε η Σαουδική Αραβία από τον βασιλιά Φευζαλ , διότι λόγω των συνεχιζόμενων συγκρούσεων με την Υεμένη, η Σαουδική Αραβία θα διατρέξει μεγάλο κίνδυνο αποδιοργάνωσης.

Οι σημερινές εσωτερικές συγκρούσεις και οι πολιτικές εξελίξεις που κατακλύζουν την Υεμένη, το Μπαχρέιν και τον Λίβανο θα υλοποιηθούν για να επιτευχθεί το προβλεπόμενο τελικό αποτέλεσμα για την περιοχή ολόκληρης της Μ.Ανατολής .

Λέγεται ότι τα σχέδια των Η.Π.Α μπορούν να τροποποιηθούν ταυτόχρονα για να αντιπροσωπεύουν περισσότερες περιοχές που μπορεί να προκύψουν λόγω πιθανών εξελίξεων στο μέλλον.

Άλλες όμως παλαιότερες πληροφορίες του Ελληνικού τύπου φέρουν τις ΗΠΑ να ετοιμάζουν και για τους Τούρκους ένα «δώρο» με την δημιουργία κράτους της Κωνσταντινούπολης σε αντιδιαστολή της ρωσικής επιρροής στον ορθόδοξο κόσμο.

Μάλιστα ο κ. Γ.Αυφαντής φέρεται να είχε δηλώσει για τον σημερινό οικουμενικό πατριαρχείο πατριάρχη το 2014 :

«Πρέπει να γνωρίζετε δε ότι και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ανέφερε για το κράτος της Κωνσταντινουπόλεως! Πριν από ένα ενάμισι χρόνο ( 2013) σε ερώτηση που του έκαναν για το αν περιμένει από την τουρκική κυβέρνηση να δώσει άδεια για να λειτουργήσει η Σχολή της Χάλκης, ο Πατριάρχης απάντησε: «Δεν νομίζω ότι θα μας την δώσει αλλά την άδεια θα την δώσει το νέο κράτος της Κωνσταντινουπόλεως». Μόλις κατάλαβε τι είπε, δαγκώθηκε και άλλαξε κουβέντα», ανέφερε σχετικό δημοσίευμα.

Απ’ την άλλη πλευρά, υπάρχει και το έτερο σχέδιο «Μπουλγκράβια» που αφορά την «ένωση της Βουλγαρίας, της σημερινής Π.Γ.Δ.Μ. και της Ελληνικής Μακεδονίας του Αιγαίου σε ένα νέο κρατικό μόρφωμα (Bul-Gr-Avia, λέξη συντιθέμενη από τις ονομασίες BULgaria, GReece και YugoslAVIA, αφού όταν «γεννήθηκε» το εν λόγω σχέδιο υπήρχε ακόμα η ενιαία Γιουγκοσλαβία). Πρόκειται ουσιαστικά για μία παραλλαγή της «Μεγάλης Βουλγαρίας», του παλαιού ονείρου του ΒΜΡΟ, σύμφωνα με έτερο παλαιό δημοσίευμα .

Αυτά φέρονται ότι ετοιμάζει η αμερικανική κυβέρνηση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για περιοχές και χώρες ολόκληρες που δεν «ελέγχονται» από αυτήν. Τώρα , το τι θα ισχύσει και τι όχι, θα το δούμε τα επόμενα χρόνια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.