Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017

«Γκρίζοι Λύκοι» εισέβαλαν στην Αγία Σοφία!

Του Άρη Δημόπουλου

Επιστρέφουν τα "αγαπημένα παιδιά" του Ερντογάν με νέες προκλήσεις, αυτή φορά με φόντο τον ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Σε ένα προκλητικότατο βίντεο που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες, ομάδα «Γκρίζων Λύκων» εισβάλλει μέσα στο μεγάλο σύμβολο της χριστιανοσύνης με σκοπό να πραγματοποιήσει την μουσουλμανική προσευχή της: 

Φαίνεται πως οι εθνικιστές Τούρκοι έχουν μετατρέψει ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ την Αγία Σοφία σε τζαμί, με την ομάδα των «Γκρίζων Λύκων» της οργάνωσης Alperen απρόκλητα να προσεύχονται στον...Αλλάχ μέσα στον ναό-σύμβολο της Ορθοδοξίας. 

 Η κίνησή τους αυτή -πέρα φυσικά από την μέγιστη πρόκληση προς τους Ελληνορθόδοξους- αποτελεί και "απάντηση" προς τον Ντόναλντ Τραμπ και την απόφασή του για τα Ιεροσόλυμα.

Θυμίζουμε πως προ ημερών και όπως σας είχε ενημερώσει το el.gr ήδη κυβερνητικός βουλευτής και στενός συνεργάτης του Ερντογάν είχε...προτείνει την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, σε αντίποινα της απόφασης για τους "Ιερούς Τόπους" στα Ιεροσόλυμα.

Φυσικά η πρόκληση εκείνη έμεινε ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ και όλη η πολιτική ζωή στην Ελλάδα ασχολούνταν με το κατά πόσο....πετυχημένη ήταν η επίσκεψη Ερντογάν στην χώρα μας.

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε μέχρι που θα το φτασουν αυτήν την φορά οι Τούρκοι, που δεν διστάζουν -από ότι αποδείχθηκε- να προκαλέσουν ακόμη και εντός των "Ελληνικών τειχών". 

Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.