Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα από την επίσκεψη Πούτιν στον Άσαντ...


Πλερέζες στα όνειρα της "αραβικής άνοιξης made in USA"και στις χώρες της Ανατολικής Μεσογείου 

Της Μαργαρίτας Ισιδώρου 

Τώρα Κοτζιά, Αβραμόπουλε, Βενιζέλο... θα λογοδοτήσετε για την υποστήριξη των φονιάδων μισθοφόρων;
Ο Staffan De Mistura, ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για τη Συρία, ενημέρωσε σήμερα επισήμως την αυτοαποκαλούμενη "συριακή αντιπολίτευση" (δεν πρόκειται για τη δεξιά κοινοβουλευτική αντιπολίτευση της Συρίας, που ποτέ δεν προσέφυγε στα όπλα), τα εξής: 

• Δεν έχουν πλέον τη διεθνή υποστήριξη... (συνεπώς η συμμετοχή της μνημονιακής Ελλάδας με τους υπουργούς των Εξωτερικών Αβραμόπουλο, Βενιζέλο και τον πιο ακραίο φιλοαμερικανό Κοτζιά, στους "φίλους της Συρίας", τον ΝΑΤΟϊκό οργανισμό στον οποίο συμμετέχει το ψευδοκράτος με την ονομασία "Βόρεια Κύπρος", τα Σκόπια με την ονομασία "Μακεδονία", το αμερικάνικο προτεκτοράτο Κόσοβο κ.α.π. που αποσκοπούσε και ποιος την επέβαλε; Τι χρήματα πλήρωσε ο Ελληνικός Λαός για αυτά τα πολεμοκάπηλα παιχνίδια των μνημονιακών κυβερνήσεων; Τι στοίχισε στην ελληνική οικονομία το δολοφονικό εμπάργκο της Ελλάδας εναντίον του λαού της Συρίας; Πόσοι πληρωμένοι φονιάδες έχουν περάσει στην πατρίδα μας με την ΠΛΗΡΗ ΚΑΛΥΨΗ της κυβέρνησης Τσίπρα;)
• Εάν οι συνομιλίες της Γενεύης αποτύχουν, θα πρέπει να προστρέξουν στο Σότσι, όπου αποφασίζει η Ρωσία και θα τους επιβάλει τους δικούς της όρους...
• Η κυβέρνηση της Συρίας εξάντλησε τη διαλεκτική της στάση και δεν είναι πλέον πρόθυμη να διαπραγματευτεί μαζί τους...

Επίσης ενημέρωσε αυτούς που η "πολιτισμένη" δύση έχει βαπτίσει "προσωρινή κυβέρνηση της Συρίας" πως υπάρχει προθεσμία 72 ωρών για να κλείσουν τα γραφεία τους στις περιοχές υπό κατοχή στη βόρεια της Συρία... (η κεντρική έδρα της Κωνσταντινούπολης μάλλον πάει για οριστικό κλείσιμο, η Τουρκία είναι πλέον εκτεθειμένη για την υποστήριξη που τους παρείχε επί 7 ολόκληρα χρόνια... κι ας ελπίσουμε ο Κοτζιάς να μην υποκύψει κι έχουμε έδρα των "αντιπολιτευόμενων" την Ελλάδα, στα πρότυπα των "αντιφρονούντων" Κουβάνων στη Φλώριδα των ΗΠΑ).

Ο σημερινός αρχηγός της "συριακής αντιπολίτευσης" made in USA 
 
Η μεταφορά έδρας της αμερικανοσιωνιστικής "συριακής αντιπολίτευσης" στην Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να έχει ήδη αποφασιστεί από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση για τους εξής λόγους:
1. Η Ελλάδα είναι πλέον η πιο κοντινή χώρα που συνεχίζει να στηρίζει απρόκλητα τους "εκδημοκρατιστές" της Συρίας.
2. Στην Ελλάδα το σύνολο των πολιτικών κομμάτων (εξαιρουμένου του ΚΚΕ) κι ειδικότερα η εξωκοινοβουλευτική "επαναστατική αριστερά" (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΛαΕ, επαγγελματίες "αντιρατσιστές", "φιλάνθρωπες" ΜΚΟ και σια) έχουν στενούς πολιτικούς και οργανωτικούς δεσμούς με τους εγκληματίες που αιματοκύλισαν τη Συρία, τη μαρτυρική Συρία που πρόσφερε στο βωμό της Λευτεριά κι Ανεξαρτησίας 250.000 νεκρούς και κανένας δεν το θυμίζει.
3. Οι οργανώσεις των φονιάδων στην Ελλάδα, σε πλήρη συνεργασία με τους "αριστερούς" των "ανοικτών συνόρων" ελέγχουν όλους τους καταυλισμούς παράνομων μεταναστών-προσφύγων κι έχουν διασυνδεθεί με το οργανωμένο κοινό έγκλημα και το ναρκεμπόριο.
4. Υπουργός των Εξωτερικών είναι ο Κοτζιάς, ο οποίος προσβλέπει και σε μεγαλύτερες θέσεις κι αξιώματα. Εργάζεται πυρετωδώς για οικοδόμηση ενός αρχηγικού προφίλ με στόχο την πρωθυπουργία μιας κυβέρνησης οικουμενικής, ή κυβερνητικό συνασπισμό κομμάτων και θα ήθελε να έχει ως εκείνη την ώρα την εύνοια του αμερικάνικου παράγοντα. Ναι, φιλοδοξεί κι αυτός να γίνει πρωθυπουργός. Η κατευθυνόμενη δημοσιογραφία και τα τρολ του διαδικτύου είναι τα χαρακτηριστικότερο παράδειγμα.

Κι επειδή έχουμε μνήμη σ' αυτό τον τόπο, ας θημηθούμε:

"The Jerusalem Post."-Syrian rebel groups congratulate Netanyahu on his election victory
Η "συριακή αντιπολίτευση" μέσω εφημερίδας των σιωνιστών κι όχι δικό μας αφήγημα... 

Πως να πειστούμε ότι οι εγχώριοι επαγγελματίες ¨αντιρατσιστές" κι "αριστεροί" των δικαιωμάτων, που στήριξαν με κάθε τρόπο τους "εξεγερμένους" κι ανέμισαν τις σημαίες τους στην Ελλάδα... παρασύρθηκαν και δεν είναι στην υπηρεσία της Cia και Μοσάντ;
Υπερβολές; Σενάρια; Επιστημονική φαντασία; Προβοκάτσιες;
Ε ας μας πουν οι ίδιοι γιατί στρατεύτηκαν με τους υπαλλήλους της Cia και του σιωνιστικού-ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος!
Αυτοί οφείλουν ν' απολογηθούν γιατί στήριξαν (και στηρίζουν) το αμερικανοσιωνιστικό κατασκεύασμα.

Για το στέλεχος της ΑΝΤΑΡCia δεν χρειάζονται συστάσεις... Δεν άφησε εκδήλωση για εκδήλωση των δολοφόνων του "ελεύθερου συριακού στρατού"... Κι ακόμη δεν τον έχουν στείλει από εκεί που ήρθε... αν δεν είναι όλοι στο "κόλπο"...
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.