Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

«ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ»: Η ταινία που δείχνει την αλήθεια και καλεί τους πάντες σε αφύπνιση




Του Κίμωνα Χαραλάμπους

«Μέσα στην Σκιά», με το σκότος να παραμονεύει να αρπάξει τους ανθρώπους, οι οποίοι στριμώχνονται στις έγνοιες του «μάταιου τούτου κόσμου».

Μία καταπληκτική ταινία anime μικρού μήκους, με τίτλο «Μέσα στην Σκιά», η οποία προσεγγίζει περισσότερο από κάθε άλλη την αλήθεια.

Περικυκλωμένο από το Σκότος, δείχνουν το μέρος που δοκιμάζονται, θα μπορούσαμε να πούμε, οι άνθρωποι στην καθημερινότητά τους.

Από μωρά τα παιδιά μπαίνουν στο λούκι, όπως δείχνει η ταινία με μαζικούς εμβολιασμούς και πλύση εγκεφάλου στα σχολεία, όπου οι καθηγητές αραδιάζουν στο μυαλό τους «κούφιες θεωρίες».

Η ταινία δείχνει ακόμα τους «παγκόσμιους τοκογλύφους», οι οποίοι υπηρετούν το Σκότος αλλά και τις μαριονέτες τους σε μέσα ενημέρωσης και στον κόσμο του θεάματος.

Βασικό μέλημα της πλειοψηφίας των ανθρώπων, σύμφωνα πάντα με το σενάριο, να δειχθούν, κουτσομπολεύοντας παράλληλα τον διπλανό τους.

Το μενού περιλαμβάνει μεταλλαγμένες τροφές!

Πολλοί βάζουν το κοινωνικό τους προσωπείο για να αρέσουν στους υπόλοιπους, ενώ πίσω από αυτό υπάρχει δυστυχία, η οποία, μαζί με τις ασθένειες, αντιμετωπίζονται με χάπια και ψυχοφάρμακα.

Η εύκολη «λύση» δεσπόζει στα πάντα.

Στην ταινία προβάλλεται ακόμα και το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και το ξέπλυμα χρήματος.

Προβάλλεται η συνομωσία της σιωπής, όπου όλοι σιωπούν εμπρός στο άδικο και δεν αποκαλύπτουν την αλήθεια.

Ειδικό βάρος δίνει η ταινία στα εφήμερα «αγαθά»-βάρη, τα οποία μπορεί, ανά πάσα στιγμή, να αρπάξει η εξουσία.

Και όμως υπάρχει ελπίδα στο τέλος! Υπάρχει η απόδραση στο ΦΩΣ! Αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια!
Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.