Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Ρωσία-Τουρκία: Παράδοση των S-400 τέλη 2019 αρχές 2020


Ο τεχνικός στρατιωτικός σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Πούτιν, ο Βλαντίμιρ Κογίν, αναφερόμενος στην παράδοση των συστημάτων πυραυλικής άμυνας S-400, δήλωσε ότι ήρθησαν όλα τα εμπόδια και η παράδοση προβλέπεται να αρχίσει στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020.

Ο Κογίν σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, στην πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα, διευκρίνισε ότι η συμφωνία παράδοσης για τους S-400 θα μπορούσε να υπογραφεί μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας μέσα στις ερχόμενες ημέρες.
Ο ίδιος, για την παράδοση των συστημάτων τόνισε ότι λύθηκαν όλα τα θέματα με την Τουρκία:
«Η Τουρκία και η Ρωσία έχουν αναπτύξει ένα σύστημα πληρωμών επάνω σε ένα κοινό πλάνο. Προβλέπουμε την παράδοση του συστήματος στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020, είπε.
Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της συνάντηση που είχε με τον Πούτιν στην Άγκυρα πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε ότι η συμφωνία για τους S-400 θα υπογραφεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή: Στοιχεία από milliyet.com.tr, http://www.echedoros-a.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.