Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Προσοχή η ώρα του συλλαλητηρίου της 21ης Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη είναι 14:00


 
σχόλιο Γ.Θ : Στην σκέψη ότι θα είμαστε λίγοι να απαντήσετε ότι λίγα ήταν και τα λιοντάρια της Επ-Ανάστασης του '21.
Πάντα οι λίγοι αλλάζουν τον κόσμο. Και το '21 κάποιοι εκ των έσω προσπαθούσαν να μποϊκοτάρουν την Επανάσταση, αλλά η Ελληνική καρδιά και η θυσία των λεόντων του Γένους στάθηκε δυνατότερη και έκανε την πανίσχυρη οθωμανία να γονατίσει.
Πάμε σαν άλλοτε λοιπόν! Λίγοι αλλά Έλληνες!

ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ: 2ΜΜ (14.00) 

Λόγω μεγάλης προσέλευσης πολιτών από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και πίεσης για το χρόνο επιστροφής τους, επιβλήθηκε μετατόπιση του χρόνου έναρξης για τις 2:00 μ.μ.
Σίγουρα κάποια προβλήματα δημιουργούνται σε ορισμένους αλλά η γενική επιτυχία της διοργάνωσης επιβάλλει αυτή την αλλαγή.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από συνεννόηση με συλλογικούς φορείς που δήλωσαν την υποστήριξη τους και θα συμμετέχουν μαζικά στο συλλαλητήριο.
Συγχωρείστε μας που δεν μπορέσαμε να διαβλέψουμε την τεράστια απήχηση της πρόσκλησης.
 
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΣΑ

Με εκτίμηση,
Αντγος εα Κων. Β. Κωνσταντάρας
Πρόεδρος ΤΣ Παραρτήματος Ημαθίας
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.