Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Συλλαλητήριο Αθήνας για ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:



«Ανακοινώσαμε το όργανο που θα δρομολογήσει το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 FM ο Γιώργος Τάτσιος, εκ των διοργανωτών του συλλαλητηρίου.

Στη συνέχεια σχολίασε πως δεν θα υπάρξουν ομιλητές και απλά κάποιοι φορείς θα απευθύνουν χαιρετισμό. Τόνισε πως στις 4 Φεβρουαρίου θα μιλήσουν οι πολίτες, ενώ ευχήθηκε να μπορέσει να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.

Ανέφερε επίσης πως προετοιμάζεται η κάθοδος των μυρίων από τη Μακεδονία, ενώ αποκάλυψε ότι φορείς έχουν κλείσει ήδη 250 λεωφορεία.

Σημείωσε πως το όνομα είναι η προμετωπίδα, λέγοντας πως εάν το παραχωρήσουμε θα επιστρέψει ο αλυτρωτισμός και θα αλλάξει το σύνταγμα στη γείτονα χώρα.

Συγκροτήθηκε η συντονιστική επιτροπή, η οποία, όπως αποφασίστηκε, θα έχει από εδώ και πέρα την αποκλειστική ευθύνη σχετικά με το συλλαλητήριο.

H σχετική ανακοίνωση:
«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα συγκροτήθηκε Συντονιστική Επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα φέρουν αποκλειστικά την απόλυτη ευθύνη για τη διεξαγωγή του δεύτερου πανελλαδικού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 2 το μεσημέρι στο Σύνταγμα.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να συνεχίσει εμψυχωμένος τον αγώνα του. Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας απειλείται από την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, μόνο η μαζική συμμετοχή του λαού στο συλλαλητήριο μπορεί να το αποτρέψει».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.