Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε 3,5 εκατ.ευρώ στους Ρότσιλντ

Ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών κ.Χουλιαράκης υπέγραψε να δoθούν 3,5 εκατ.ευρώ στους Ρότσιλντ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν.

Οι Ρότσιλντ είναι γνωστοί εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Τα πράγμα πλέον είναι ξεκάθαρο και δεν χρειάζεται εξήγηση. Δυστυχώς οι Έλληνες βλέπουν ότι η χώρα είναι πλήρως ελεγχόμενη από τους διεθνιστές.

Είναι κατανοητό ότι η Ελληνική κυβέρνηση πληρώνει τους Ρότσιλντ για τις υπηρεσίες που προσέφεραν (με το αζημίωτο) στην Ελλάδα. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να περιγράψουν αυτή την κατάσταση. Κάποτε οι πολίτες νόμιζαν ότι όλα αυτά «τα περίεργα» με τους Ρότσιλντ είναι συνομωσίες αλλά δεν είναι.

Σύμφωνα με τα παραπολιτικά, «Τις ακριβές υπηρεσίες της Rothschild για τις εκδόσεις Ελληνικών ομολόγων περιγράφει υπουργική απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, με την υπογραφή του αναπληρωτή υπουργού Γιώργου Χουλιαράκη».

Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθένας και η καθεμιά η παρούσα κυβέρνηση δεν έγινε στην τύχη κυβέρνηση. Το παιχνίδι που παίζεται είναι πολύ μεγάλο και ο απλός λαός απλά παρακολουθεί την εξέλιξή του.

Για πιο λόγο η χώρα μας κάνει συμφωνίες με αυτούς τους κυρίους; Γιατί η χώρα μας δεν κάνει συμφωνίες με τους Ρώσους για παράδειγμα;

Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε να μας ελέγχουν αυτοί οι σκοτεινοί κύκλοι, οι οποίοι προωθούν την καταστροφή των εθνών-κρατών. Η κυβέρνηση μας είναι σίγουρο ότι δεν γνωρίζει με ποιους ανθρώπους κάνει συμφωνίες αλλά θα πρέπει να μάθει γιατί η χώρα κινδυνεύει.

Έχουμε 2018 και πλέον τα πράγματα είναι αρκετά ξεκάθαρα. Γιατί μπήκαμε στα εθνοκτόνα μνημόνια; 7000 Έλληνες αυτοκτόνησαν, η χώρα στην ουσία χρεοκόπησε και πολλοί Έλληνες δεν έχουν να φάνε. Οι τράπεζες παίρνουν τα σπίτια των πολιτών ηλεκτρονικά με ένα κλικ, η κυβέρνηση έχει φορολογήσει τα πάντα και τους πάντες.

Μέχρι που θα φτάσει αυτή η κατάσταση;

Παρακάτω θα δείτε σε φωτογραφίες την απόφαση βάση της οποίας θα δoθούν χρήματα στους Ρότσιλντ.







Πηγή: http://www.el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.