Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Ρώσος αξιωματούχος: Αν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ θα σταθούμε μαζί σας


Ο αναπληρωτής πρεσβευτής της Μόσχας στο Τελ Αβίβ, σε συνέντευξή του ανέφερε ότι το Ισραήλ είχε δίκαιο να καταρρίψει drone του εχθρού, αποφεύγοντας να ενστερνισθεί τις απόψεις του ισραηλινού στρατού ότι η Τεχεράνη ήταν πίσω από την πτήση ενός μη επανδρωμένου αεροπορικό όχημα, το περασμένο Σάββατο.

Εάν το Ιράν επιτεθεί στο Ισραήλ, η Μόσχα θα σταθεί δίπλα στην πλευρά του εβραϊκού κράτους, δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος , λίγες ημέρες μετά τη διείσδυση από τη Συρία, ενός drone ιρανικής κατασκευής στον εναέριο χώρο του Ισραήλ και την καταστροφή του από τον ισραηλινό στρατό.

«Σε περίπτωση επίθεσης εναντίον του Ισραήλ, όχι μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα σταθούν δίπλα στο Ισραήλ- και η Ρωσία θα βρίσκεται στο πλευρό του Ισραήλ», δήλωσε ο αναπληρωτής πρέσβης στο Ισραήλ, Λεοντίν Φρολόφ. 

«Πολλοί από τους συμπατριώτες μας ζουν εδώ στο Ισραήλ και το Ισραήλ γενικά είναι φιλικό έθνος και επομένως δεν θα επιτρέψουμε καμία επίθεση εναντίον του Ισραήλ»,, είπε ο διπλωμάτης σύμφωνα με το ισραηλινό δημοσίευμα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.