Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Η Ρωσία Αποκαλύπτει Το Σχέδιο Πυθώ Τών ΗΠΑ-Σύριζα Ώστε Να Αναγνωρίσουμε Τα Σκόπια Μακεδονία;


Η Ρωσία Αποκαλύπτει Το Σχέδιο Πυθώ Των ΗΠΑ-Σύριζα Ώστε Να Αναγνωρίσουμε Τα Σκόπια Μακεδονία; Ο Ενεργός Ρόλος Του Ερντογάν Στο Σχέδιο Πυθώ μας Προειδοποιούν Η Ρώσοι.

Σε Ρωσο-Αμερικανική διένεξη για την Ελλάδα φαίνεται να μπαίνουν οι δύο υπερδυνάμεις, με την Ρωσία να αντεπιτίθεται βάσει σεναρίων, και να φέρεται ότι διαθέτει στοιχεία και Αποκαλύψεις Βόμβα (Σίγουρα από προϊόν κατασκοπείας) για την περιβόητη εικονική διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης Σύριζα στην ονομασία τον Σκοπίων, όπου μάλλον ήταν ειλημμένη η συμφωνία εξαρχής! 

Οι Ρώσοι φέρονται να διαθέτουν και να έχουν στην κατοχή τους στοιχεία για ποιες χώρες εμπλέκονται (ΗΠΑ- Γερμανία) στην διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης Σύριζα στην ονομασία των Σκοπίων, και την επιχείρηση πειθώ (πλύση εγκεφάλου) της Ελληνικής κοινωνίας από διάφορα ΜΜΕ και Δημοσιογράφους, ως προς την αναγκαιότητα μιας συμβιβαστικής λύσης που θα έχει μια σύνθετη ονομασία με τον όρο Μακεδονία μέσα!

Με τους περισσότερους καχύποπτους από μας να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση του Σύριζα έκανε τράμπα την ονομασία τον Σκοπίων, με μια μερική συμφωνία (ανούσια) για το χρέος, στην Ρωσία φέρονται να μιλούν ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει περισσότερη βρωμιά, κάνοντας λόγο για πακτωλό μαύρου χρήματος προς την Ελληνική Κυβέρνηση; Σε ποιους δεν Ξέρω!

Στο σχέδιο Πυθώ μέχρι και ο Ερντογάν μέσα;

Σκάνδαλο Novartis, Ελληνοτουρκική Κρίση, με στημένο σκηνικό με τον Εμβολισμό του Ελληνικού σκάφους «Γαύδος» από τουρκική ακταιωρό στα Ίμια! Που το πάει ο Ερντογάν; Γιατί αυτό το πολεμοκάπηλο παραλήρημα των τελευταίων ημερών, πρέπει να μας ανησυχεί; Είναι αντιπερισπασμός γιατί είναι στριμωγμένος στο Αφρίν της Συρίας, ή μήπως υπάρχουν άλλες αιτίες για τις οποίες η Τουρκία ανάβει φωτιά στο Αιγαίο, στην ΑΟΖ της Κύπρου, αλλά κυρίως στην Ανατολική Μεσόγειο;

Ο Ερντογάν τρελάθηκε και απειλεί με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο, τα έχει βάλει μόνος του με κολοσσούς και πολυεθνικές εξορύξεις πετρελαίων, που ρίχνουν και ανεβάζουν Κυβερνήσεις ανά το Κόσμο, σταματώντας το γεωτρύπανο της Eni (Ιταλικών συμφερόντων) στα χωρικά ύδατα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά όταν έρθει η ώρα των Αμερικανικών και Γαλλικών εταιρειών να ερευνήσουν τα θαλάσσια οικόπεδα στην Κύπρο, η Τουρκική προκλητικότητα θα είναι άφαντη!

Δε φτάνουν όλα αυτά, έχουμε σε έξαρση την Αλβανική προκλητικότητα, με Τσάμηδες και αμφισβήτηση των χωρικών υδάτων αναμεταξύ Κέρκυρας Αλβανίας; Με όλους τώρα να θυμήθηκαν όλα αυτά, και μέσα σε ένα δυο μήνες να πέσουν όλοι μαζί να φάνε την Ελλάδα έτσι ξαφνικά και χωρίς κάποιο σχέδιο; Για όλα αυτά φέρονται ότι έχουν καταλήξει Ρώσοι αναλυτές και εμπειρογνώμονες, και να προειδοποιούν για ένα καυτό Πάσχα στα Ελληνοτουρκικά όσο πλησιάζουμε στην λύση της ονομασίας τον Σκοπίων! Ίδωμεν,δεν ξέρουμε τι να πιστέψουμε!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτη
 
Πηγή: https://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.