Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

ΤΑ «ΕΡΠΕΤΑ» ΤΟΥ FACEBOOK


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτό πoυ γίνεται τελευταία με το facebook έχει ξεπεράσει κάθε όριο και θυμίζει σταλινικό καθεστώς λογοκρισίας.

Τυφλώνουν κυριολεκτικά δημοσιεύματα ενώ αποκλείουν σχεδόν όλες τις κοινοποιήσεις. Η δική μας ιστοσελίδα έχει δεχτεί ανελέητη επίθεση λογοκρισίας, ενώ φτάνουν στο σημείο να μας φορτώνουν fake φίλους που ποτέ δεν τους επιλέξαμε μόνο και μόνο για να μας βρίζουν και να κάνουν υβριστικά σχόλια που δεν έχουν καμία σχέση με το περιεχόμενο του δημοσιεύματος.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως τελευταία και το ερώτημα μας ποιοι διευθύνουν όλη αυτή την ενορχηστρωμένη εκστρατεία η οποία, όπως μαθαίνουμε, τελευταία έχει επεκταθεί σε πολλά ιστολογία με ανάλογο περιεχόμενο.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα γνωρίζουν οι χρήστες και οι φίλοι του ιστολογίου μας για να καταλάβουν τι βρώμικο παιχνίδι παίζεται από το υποτιθέμενο δημοσιά αυτό βήμα.

Αίσχος

Υπενθυμίζουμε στους αναγνώστες μας ότι ως εναλλακτική λύση προτείνουμε το ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VK Kontakte.


ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.