Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Με μάτια ανοιχτά κι Eλληνικά

Του Λιακόπουλου Δημοσθένη

Επιτρέψτε μου να κάνω μερικά σχόλια, για τα τρέχοντα γεγονότα, βασιζόμενος πάντα

1. στο ότι δεν εμπιστεύομαι το ήθος και τις ικανότητες των πολιτικών ηγεσιών

2. στο ότι υπάρχουν οι παγκόσμιοι συνωμότες που οδηγούν τις πολιτικές ηγεσίες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να εφαρμόσουν τα σκοτεινά τους σχέδια.

Υπάρχουν δύο βασικά θέματα:

1. το όνομα των Σκοπίων και μόνο το όνομα αφού το να λένε ότι θέλουν να πάρουνε τη Σαλονίκη μόνο ένας ψυχοπαθής και ανίδεος θα το δεχότανε.

2. Το σύνολο των φυσικών πόρων του βυθού των ελληνικών θαλασσών.

Για να περάσουν τα σχέδια των παγκόσμιων κυβερνητών πρέπει:

1. να υπάρχει δουλική κυβέρνηση. Εδώ δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα για αυτούς.

2. να μην αντιδράσει ο λαός. Εδώ χρειάζεται λίγη διπλωματία και κάποια τρυκ.

Να δούμε ποια είναι τα τρυκ:

1. Ο αδίστακτος γείτονας, δηλαδή η Τουρκία, που έχουν φροντίσει ήδη να βρίσκεται σε πόλεμο (Αφρίν), οπότε δεν θα διστάσει να επιτεθεί στην Κύπρο και τα νησιά και τον Έβρο.

2. Ο αδίστακτος γείτονας που συνέλαβε δύο Έλληνες στρατιωτικούς και απειλεί σιωπηλά να τους κρατήσει ισόβια στα μπουντρούμια της τουρκιάς.

3. Ο αδίστακτος εμβολισμός ελληνικού σκάφους στα Ίμια.

Άρα, περνάνε το μήνυμα: Έλληνες καθίστε καλά και αφήστε τους τσαμπουκάδες γιατί θα φύγετε από το ραχάτι κα θα πάτε στο μέτωπο.

4. Δύο απανωτά ματς του πρωταθλήματος στην Τούμπα καταλήγουν να μην ολοκληρωθούν. Και στα δύο ο ΠΑΟΚ φωνάζει ότι αδικήθηκε και για να μη τα πολυλογούμε οι Βόρειοι, βρίζουν τους Νότιους, οι Νότιοι όπως είναι επόμενο αντιδρούν και εμφανίζεται δημοσκόπηση όπου από το 80% που δεν ήθελε να δώσουμε το όνομα Μακεδονία, πέφτουμε στο 56,5% (αυτό μπορεί να είναι και παραμύθι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Περνάει το υποσυνείδητο μήνυμα: Δε λύνετε τα προβλήματα για να ησυχάσετε, αφού έχετε και μεγάλη φτώχεια?? Τί έγινε και αν πούνε τα Σκόπια Μακεδονία?? Τι έγινε και αν πάρουν οι πολυεθνικές τα πετρέλαια?? Μήπως ο λαός θα φάει τα λεφτά?? Οι πολυεθνικές θα τα φάνε.

ΤΕΛΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ

Μη μασάτε από τις απειλές της Τουρκίας. Η Ελλάδα δεν είναι ούτε Κουρδιστάν, ούτε διαλυμένη Συρία. Μπορούμε να στείλουμε την Τουρκία πίσω στο μεσαίωνα με τα οπλικά συστήματα που έχουμε, αρκεί οι στρατιωτικοί να γράψουν στα παλιά τους τα παπούτσια τους πολιτικούς , αν αρχίσει πόλεμος.

Μην δεχτείτε να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια. Ξεκαθαρίστε ότι όποιος δώσει το όνομα είναι προδότης και όχι μόνο δεν θα πάρει ψήφο, αλλά θα λογοδοτήσει κιόλας.

Δυνατά κι Ελληνικά.
 
Πηγή: http://www.el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.