Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Οι "Πατριώτες" με τα Λευκά Καπέλα βαδίζουν στη μάχη εναντίον των δυνάμεων του σκότους και της εξαπάτησης


Οι "Πατριώτες" με τα Λευκά Καπέλα βαδίζουν στη μάχη εναντίον των δυνάμεων του σκότους και της εξαπάτησης

Ο πρώην αξιωματικός της CIA και πληροφοριοδότης Kevin Shipp λέει τι συμβαίνει με τον Donald J. Trump "συμβαίνει ένα συνεχιζόμενο πραξικόπημα για την κατάργηση ενός εκλεγμένου Προέδρου."

Ο Shipp υποστηρίζει: "Αυτή είναι μια τεράστια συνταγματική κρίση που η χώρα δεν έχει δει ποτέ πριν. Αυτό κάνει το Watergate να μοιάζει με κατηχητικό της Κυριακής. "

Την Παρασκευή, ο Shipp και άλλοι ανώτεροι υπάλληλοι της CIA, του FBI, του DOJ και της NSA πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου και ζήτησαν από τον Γενικό Εισαγγελέα Jeff Sessions να διώξει τους ανώτερους υπαλλήλους του Ομπάμα για προφανή εγκλήματα κατά της διοίκησης Trump.

Ο Shipp λέει: "Έχουμε ένα πραξικόπημα στην κυβέρνησή μας αυτή τη στιγμή στα ανώτερα επίπεδα της CIA, το DOJ και το FBI που προσπαθούν να καταργήσουν έναν εκλεγμένο Πρόεδρο που εξελέγη από τον αμερικανικό λαό και να τον απομακρύνουν από το αξίωμά του. . . Αυτό είναι, στη χειρότερη περίπτωση, προδοσία από ανώτερους αξιωματούχους της σκιώδους κυβέρνηση ή του βαθέως κράτους. . . να επιτεθούν στον Donald Trump και να τον απομακρύνουν από το αξίωμα. "

Ο Shipp συνεχίζει να εξηγεί: "Υπάρχει ουσιαστικά ένας εμφύλιος πόλεμος που περιλαμβάνει τμήματα ανώτερων στελεχών και ανώτερα τμήματα της κυβέρνησής μας και συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι μεταξύ της «σκοτεινής» πλευράς και της «συνταγματικής» πλευράς. Ποτέ δεν υπήρξε κάτι τέτοιο στην ιστορία. Είναι εξαιρετικά σοβαρό, και αυτή είναι μια εξαιρετικά σοβαρή ώρα για την κυβέρνησή μας και ειδικά για τις συνταγματικές μας ελευθερίες. . . . Αυτή ουσιαστικά είναι μια παγκόσμια εγκληματική καμπάλ που έχει διεισδύσει στην κυβέρνησή μας και τώρα έχει ανώτερους αξιωματούχους, υψηλόβαθμους αξιωματούχους που συνωμοτούν και, θα υποστηρίξω, συνωμοτούν για να ανατρέψουν αυτόν τον πρόεδρο ".

Κλείνοντας, ο Shipp λέει: "Οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα σήμερα δεν είναι το Δημοκρατικό Κόμμα του John F. Kennedy. Το Δημοκρατικό Κόμμα με τον Μπαράκ Ομπάμα και τη Χίλαρι Κλίντον είναι πιο μαρξιστικό από οτιδήποτε άλλο.

Μτφρ: Γ. Βουδούρης 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.