Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
 Οι Ευρωπαϊκές χώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (με τους Εβραίους εννοεί) στον αγώνα για Παγκόσμια Κυριαρχία!

Και μια κουλτούρα πολλαπλών χιλιετιών, θα καταστραφεί... (εννοεί ξεκάθαρα τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, που ξεκίνησε από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, η οποία ήταν και παραμένει να είναι όπως φαίνεται... το "αγκάθι" για τους Εβραίους Σιωνιστές).

«Ο τελικός στόχος είναι ο διά της βίας συντονισμός όλων των χωρών του κόσμου:

Αυτό θα επιτευχθεί με την "Μείξη των Φυλών" με στόχο να δημιουργηθεί στην Ευρώπη μια μελαμψή (ψευδο)-φυλή. Για τον λόγο αυτό 1,5 εκατομμύριο “μετανάστες” από τον τρίτο κόσμο, θα αποικίζουν την Ευρώπη κάθε χρόνο! Το αποτέλεσμα θα είναι ένας πληθυσμός με έναν μέσο όρο “IQ” 90, ο οποίος θα είναι τόσο Ηλίθιος ώστε να "μασάει" τα πάντα, αλλά αρκετά Έξυπνος ώστε να "εργάζεται"...

Οι Ευρωπαϊκές χώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ (με τους Εβραίους εννοεί) στον αγώνα για Παγκόσμια Κυριαρχία! Και μια κουλτούρα πολλαπλών χιλιετιών, θα καταστραφεί... (εννοεί ξεκάθαρα τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό, που ξεκίνησε από την ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, η οποία ήταν και παραμένει να είναι όπως φαίνεται... το "αγκάθι" για τους Εβραίους Σιωνιστές).

Μη λογικοί άνθρωποι, οι οποίοι θα αγωνίζονται ενάντια σε αυτή την “Μείξη των Φυλών” και οι οποίοι θα προβάλουν αντίσταση σε αυτήν την Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων... ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ!»
 
- Thomas P.M. Barnett, Εβραίος Διευθυντής του Ισραηλινού Συμβουλευτικού Στρατιωτικού Οργανισμού “Wikistrat” στο βιβλίο του «Ο Νέος Χάρτης του Πενταγώνου» έκδοσης 2004
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.