Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Ποιοι χρηματοδοτούν τα Φεμινιστικά κινήματα; – Για ποιο λόγο πολεμάνε την γυναίκα!


Σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλά για τον Φεμινισμό και για τα δήθεν δικαιώματα (των γυναικών) που προωθεί.

Στην εποχή μας, βλέπουμε ότι υπάρχει η τάση, οι γυναίκες να αποκτούν πολλά δικαιώματα. Τι δικαιώματα είναι όμως αυτά; Οι κύκλοι που προωθούν τον Φεμινισμό έχουν καλό σκοπό;

Η απόφαση που έλαβαν οι G7
Η G7 δεσμεύθηκε χθες Σάββατο να διαθέσει σχεδόν τρία δισεκατομμύρια δολάρια για την πρόσβαση στην εκπαίδευση των γυναικών και των κοριτσιών που βρίσκονται σε ευάλωτη κατάσταση όπως αυτή των προσφύγων, μια πρωτοβουλία που χαιρετίσθηκε από τη νομπελίστρια της Ειρήνης Μαλάλα Γιουσαφζάι.

Ο οικοδεσπότης της συνόδου, ο καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, δήλωσε πως πρόκειται για «τη σημαντικότερη επένδυση στην εκπαίδευση των γυναικών και των κοριτσιών σε καταστάσεις κρίσης και σύγκρουσης».

Ο Καναδάς θα συμμετάσχει σ’ αυτή την προσπάθεια προσφέροντας 300 εκατομμύρια δολάρια.

Το συνολικό ποσό είναι μεγαλύτερο απ’ ό,τι ήλπιζαν οι Φεμινιστικές οργανώσεις που συνάντησαν τον Τριντό στο περιθώριο της συνόδου κορυφής.

Η Πακιστανή Μαλάλα Γιουσαφζάι, 20 ετών, δήλωσε σε μήνυμά της στο Twitter πως η πρωτοβουλία «δίνει σε περισσότερα κορίτσια την ελπίδα ότι θα μπορέσουν να έχουν ένα καλύτερο μέλλον».

Η Μαλάλα Γιουσαφζάι είχε διαφύγει από επίθεση των Ταλιμπάν εναντίον της, η οποία παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή και την έκανε παγκόσμιο σύμβολο των δικαιωμάτων των κοριτσιών στην εκπαίδευση.
Στις 9 Οκτωβρίου 2012 τζιχαντιστές του TTP (οι πακιστανοί Ταλιμπάν) είχαν εισβάλει στο σχολικό λεωφορείο με το οποίο επέστρεφε στο σπίτι της μετά τα μαθήματα. Ένας απ’ αυτούς ρώτησε, «Ποιά είναι η Μαλάλα;» και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Προσοχή!

Χρησιμοποιούν τα παραδείγματα γυναικών που πράγματι βασανίστηκαν, ώστε να δικαιολογήσουν τα 3 δις που θα δώσουν στις Φεμινιστικές οργανώσεις στην ουσία, ώστε να προωθήσουν τα σχέδιά τους.

Διευκρίνιση

Δεν είναι ψέμα ότι πολλές γυναίκες πέφτουν θύματα ξυλοδαρμού από άνδρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σωστό να χρησιμοποιούν τα τσιράκια της Νέας Τάξης αυτό το γεγονός, ώστε να κάνουν πλύση εγκεφάλου στις γυναίκες με τελικό σκοπό να καταστρέψουν τον θεσμό της Οικογένειας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.