Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Όταν οι ΜΑΤατζήδες κρατούσαν τις ασπίδες ΑΝΑΠΟΔΑ!


Πολύ συνοπτικώς, η δράση αυτών των ξένων στρατιωτών στη χώρα μας, υπήρξε η εξής: 

Πρώτον, τους έντυσαν με στολές των ΜΑΤ.
 
Με το που ήρθαν, εκπαιδεύθηκαν στην Κερατέα, στη θέση Οβριόκαστρο. Αντικείμενο τής εκπαιδεύσεως, η καταστολή εξεγερμένου πλήθους, σε αστικό, ημιαστικό και φυσικό περιβάλλον. Για όπου απαιτηθή... Όταν ξεκίνησαν οι έντονες διαμαρτυρίες των αγανακτισμένων στην Πλατεία Συντάγματος το καλοκαίρι, τους κατέβασαν εκεί. Χτύπησαν ΑΛΥΠΗΤΑ τον κοσμάκη και τού 'ριξαν ληγμένα δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Σκόρπισαν καρκίνο κανονικό. 

Κάποια στιγμή, έρχεται το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως» (ποιο άλλο;) και ενημερώνει τους Έλληνες για το ποιοι ΑΚΡΙΒΩΣ είναι αυτοί που χτυπούν ΚΤΗΝΩΔΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ τα γεροντάκια και τους οικογενειάρχες με τα γυναικόπαιδά τους μπροστά στην (β)ουλή.
Τους λέει ότι είναι τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί, βούλγαροι, ρουμάνοι... Ο κόσμος έπαθε σοκ. 
 
Η πληροφορία αναδημοσιεύεται κι από κάμποσα άλλα ιστολόγια κι έτσι, στόμα με στόμα, διαδίδεται.
Μέχρι και η κίνηση «Σπίθα» τού Μίκη Θεοδωράκη το αναδημοσίευσε... Φανταστείτε... Ήταν τόσο συγκλονιστική η πληροφορία, που μέχρι και τα κομμούνια την αναμετέδωσαν. Κι ας πρωτο-γράφτηκε σε πατριωτικό blog... Όχι κι ότι έβαλαν ποτέ πηγή δηλαδή... Υπαρχηγός τής ΕΛ.ΑΣ. τότε, ο Ραχωβίτσας (ο οποίος λαχταρούσε να γίνη Αρχηγός). Ο Ραχωβίτσας, με τις μετεκπαιδεύσεις (και) στη Γερμανία...

Να σάς πω πότε «έπαθε την πλάκα του» ο Ραχωβίτσας; Όταν έγραψα ότι μόνον οι ΜΑΤατζήδες που κρατούν τις ασπίδες κανονικά ήταν Έλληνες (ή γνώριζαν Ελληνικά). Οι άλλοι, με τις ασπίδες ανάποδα, ήταν τουρκαλβανοί, βουργαρο-γυφτοσκοπιανοί και ρουμάνοι κανονικοί.

Σε κάθε διμοιρία, υπήρχε μόνον ένας Έλληνας. Αυτός που είχε ασύρματο και ήταν ο σύνδεσμος με τους ανωτέρους. Εκεί «έπαθε την πλάκα του» ο τύπος... Πού τα ξέρει αυτά το παλιόπαιδο σού λέει... Τους έκανα άνω - κάτω... Άρχισαν να ψάχνονται για διαρροές... Ποιους στο καλό ξέρει το παλιόπαιδο και τού τα λένε; Έπρεπε να βρη μια άκρη ο Βλάχος.
http://esxatianasxesi.blogspot.gr


Σχόλιο:
Ποτέ δεν πιστέψαμε ότι κινήματα στυλ "αγανακτισμένοι" ήταν πραγματική αυθόρμητη αντίδραση του Ελληνικού λαού. Θύμιζαν περισσότερο τις σχεδιασμένες από τη Δύση "πορτοκαλί" επαναστάσεις.
Σχεδιασμένες βαλβίδες εκτόνωσης της λαϊκής οργής που πείθουν το λαό ότι δεν πρέπει να ξαναξεσηκωθεί.

Στην περίπτωση της Ελλάδος υπάρχει πάντα ένας πολύ εύκολος τρόπος να "λήξει" μια αυθόρμητη δράση: Εμφανίζονται οι "γνωστοί άγνωστοι" οι πάντα πρόθυμοι υπηρέτες του συστήματος αναρχικοί, πετάνε καμιά μολότωφ, αρχίζουν τα χημικά, διαλύεται ο κόσμος και δεν ξαναπατάει στην πλατεία Συντάγματος ΚΑΝΕΙΣ. Η "επανάσταση" όταν απαιτηθεί, διακόπτεται τόσο εύκολα. Ο λαός ξεθύμανε και μπορεί τώρα με ήσυχη τη συνείδηση του να πάει για τα καλοκαιρινά του μπάνια.

Όμως τέτοιου είδους "ταξιαρχίες" με κάθε είδους λαούς, ειδικά Βαλκάνιους, προκαλούν εύλογα ερωτηματικά. Το σύστημα είναι αποφασισμένο να πολεμήσει σκληρά και με κάθε μέσο για να υλοποιηθούν τα σχέδια του. Η Νέα Τάξη δεν έχει τίποτε να φοβηθεί. Κάθε φορά που ένας πολιτικός πιόνι του συστήματος εξευτελίζεται, έχει έτοιμους άλλους "σωτήρες", πρόθυμους να το υπηρετήσουν.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.