Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Τρέμουν τα συλλαλητήρια στη Κυβέρνηση των προδοτών


Επί ποδός βρίσκεται ο Ελληνισμός ενόψει των συλλαλητηρίων που αναμένεται να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου ταυτόχρονα, σε διάφορες πόλεις της Πατρίδας, στις 19:30 το απόγευμα.

Συλλαλητήρια θα πραγματοποιηθούν σε Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Κιλκίς, Λαγκαδά, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Πέλλα, Βέροια, Χανιά, Λάρισα, Κέρκυρα, Χαλκίδα, Γιάννενα και Ρόδο. όπου για συμβολικούς λόγους θα είναι το κεντρικό συλλαλητήριο.

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τόνισαν ότι σε ένα τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα δεν χωράνε τα κόμματα ασκώντας κριτική σε ηγεσίες κομμάτων που όπως είπαν προσπάθησαν αρκετές φορές να καπελώσουν τα συλλαλητήρια. Κάλεσαν τον κόσμο να κατέβει στις πλατείας με μια Ελληνική σημαία «είναι Ελληνικό όχι κομματικό» σημείωσαν, όπως αναφέρει το thessnews.gr.

Την ίδια στιγμή, ενόψει των νέων συλλαλητηρίων για την αλλαγή της ονομασίας των Σκοπίων που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά την Τετάρτη 6 Ιουνίου, Μητροπόλεις και Ελληνορθόδοξοι φορείς της καλούν τον κόσμο να δώσει σύσσωμα το παρών σε όλες τις κινητοποιήσεις.

Η Κυβέρνηση μπορεί να μην το δείχνει, όμως με βάση τα λεγόμενα των τελευταίων ημερών, εμμέσως πλην σαφώς δείχνει πως φοβάται το τσουνάμι που έρχεται.

Στο κυβερνητικό επιτελείο, ένας παράγοντας που λαμβάνουν υπόψιν τους είναι και τα συλλαλητήρια, τα οποία μπορεί να μην τα σπουδαιολογούν, ούτε όμως και τα υποβαθμίζουν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.