Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2018

Η Ταξιαρχία SEEBRIG - Η αστυνομία της μασονίας στην Ελλάδα.


''Η Ταξιαρχία SEEBRIG υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Έβαλε δηλαδή η Ευρώπη, τους λύκους (Αλβανία, Βουλγαρία, Σκόπια και Τουρκία) να φυλάνε το πρόβατο (Ελλάδα)…''

Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ... ΔΥΝΑΜΗ... ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ... ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.

Καλλιόπη Σουφλή


''Η Ταξιαρχία SEEBRIG (South-Eastern Europe Brigade)υποτίθεται ότι είναι μία Ευρωπαική Ταξιαρχία, που στόχο έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στην περιοχή της Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης.

Στον Τύρναβο της Λάρισας εδρεύει Ταξιαρχία ονόματι SEEBRIG, με Αλβανούς, Βούλγαρους, Σκοπιανούς και Τούρκους, (5.000 άνδρες συνολικά). Τούρκος Διοικητής της Ταξιαρχίας SEEBRIG στη Λάρισα. Γιατί τον κρύβουν; Ποιά η αποστολή του;

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG (Η ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ 2km ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ) ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΗΣ SEEBRIG ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ (SOUTHEASTERN EUROPEAN BRIGADE - SEEBRIG)
 
Μού είπαν: «Προσοχή στους σχεδιασμούς και στις περιγραφές συστημάτων SPOF (Single Point of Failure) που αποτελούν σχεδιασμούς συστημάτων με μοναδικό σημείο αποτυχίας σε ένα περιβάλλον» - Ναι, συμφωνώ απολύτως !
 
Πηγή: στοιχεία από https://attikanea.blogspot.com


2 σχόλια:

Πατρίδα Ελλάδα είπε...

Και γιατί η Ελληνική αστυνομία δεν το έχει καταγγείλει ως σημερα αυτό, αφού αυτή εκτίθεται στα μάτια των Ελλήνων πολιτών?
Αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό

Gnosesthe tin alitheia είπε...

Σαφώς αν θέλεις πιστεύεις κάτι,η έρευνα πρέπει να γίνει από όποιον αναζητά την αλήθεια.
Δές στην ιστοσελίδα http://www.seebrig.org/για να δείς ότι υπάρχει αυτή η ταξιαρχία.

Δημοσίευση σχολίου