Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Δεξιό «άξονα» ζητά στην ΕΕ η Αυστρία και προσκαλεί σε διάλογο τον Πούτιν και… τον Μητσοτάκη


Χαμός στην Ευρώπη! Οι διεθνιστικές αριστερόστροφες δυνάμεις, οι οποίες κυριαρχούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκονται αντιμέτωπες με τους χειρότερους εφιάλτες τους.

Υπάρχει μια δήλωση του Αυστριακού Καγκελάριου, Σεμπάστιαν Κουρτς, ο οποίος στηρίζεται από την Εθνική Δεξιά, μετά την πρόσφατη συνάντησή του με τον αρχηγό των Χριστιανοκοινωνιστών της Γερμανίας, στην οποία δεν δόθηκε η κατάλληλη σημασία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε είχε δηλώσει πως επιδιώκει την δημιουργία άξονα μεταξύ της Βιέννης, του Βερολίνου (όπου ελπίζει ότι θα κυριαρχήσουν οι ακροδεξιοί αντίπαλοι της Άνγκελα Μέρκελ) και της Ρώμης, προκαλεί ρίγη σε όλη την γηραιά ήπειρο.

Θυμίζουμε πως η λέξη «άξονας» είναι λέξη σχεδόν απαγορευμένη στην μεταπολεμική Ευρώπη, καθώς παραπέμπει στον «άξονα» του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Αυτό αποτελεί ακόμα ένα δείγμα πως πλέον η Εθνική Δεξιά έχει μπει για τα καλά στην υπόθεση «Ευρώπη» και οι εξελίξεις σε βάθος χρόνου θα είναι κοσμογονικές.

Η δήλωση του Αυστριακού Καγκελάριου Σεμπάστιαν Κουρτς, όπως σχολιάζουν μέσα ενημέρωσης, προκάλεσε ρίγη σε όλη την γηραιά ήπειρο.

Μην ξεχνάμε πως η Αυστρία είναι επικεφαλής της ομάδας των χωρών του Βίζεγκραντ που παραπέμπει στο «μαύρο» παρελθόν, ενώ το δεύτερο εξάμηνο του 2018 θα ασκήσει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Ο επόμενος στόχος του Σ. Κουρτς και των άλλων εθνικοδεξιών κυβερνήσεων των χωρών της ομάδας Βίζεγκραντ είναι η κυριαρχία των ιδίων και των απόψεών τους στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Πρώτος στόχος δείχνει να είναι η απομάκρυνση (κατ’ ουσίαν “καρατόμηση”) της Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, καθώς η γερμανίδα Καγκελάριος εμμένει σε κοινές ευρωπαϊκές πολιτικές.

Ο Σ. Κουρτς καλεί στην Βιέννη ηγέτες κομμάτων του ΕΛΚ, μεταξύ των οποίων και τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον λοιπόν την στάση της Νέας Δημοκρατίας σε όλα αυτά που συμβαίνουν στην Ευρώπη.

Σήμερα δήλωσε πως πρέπει να προστατευτούν τα νότια σύνορα της Αυστρίας από τους «μετανάστες», ενώ ζήτησε διάλογο με την Ρωσία, χωρίς την οποία, όπως δήλωσε, «δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη».

Τέλος, στόχος της Ευρώπης, υπό αυστριακή προεδρία, όπως είπε, θα είναι η διασφάλιση της ασφάλειας και ευημερίας των ευρωπαίων πολιτών, με την μάχη κατά της παράνομης μετανάστευσης.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.