Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗ ΜΕΚΚΑ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τούρκος μουσουλμάνος είδε το Χριστό και έγινε χριστιανός στη Μέκκα.

Ο Αλί ζούσε στην Τουρκία με την οικογένεια του, ήταν όμως δυστυχισμένος και το είχε ρίξει στο αλκοόλ καταστρέφοντας την υγεία του ενώ χτυπούσε την γυναίκα του και τα παιδιά του.

Κάποτε αποφάσισε μετά από παρότρυνση ενός φίλου του για να ξεφύγει από όλη αυτή την φαύλη κατάσταση να πάει στην Μέκκα σαν μουσουλμάνος και να προσκυνήσει για να θεραπευτεί

Εκεί υπάρχει κανόνας για τους πιστούς να κάνουν εφτά φορές περιφορά του ιερού βράχου της Κααμπά και μετά να κοιμηθούν για να ξεκουραστούν. Όταν όμως κοιμήθηκε, με το που τον παίρνει ο ύπνος είδε ξαφνικά τον Χριστό. Και όπως το περιγράφει, ήταν όλο φως ενώ από τη μέση και κάτω ήταν ένα φωτεινό σύννεφο. Ο Χριστός τον πλησίασε και τον ακούμπησε σε δύο μέρη, πρώτα στο μέτωπο λέγοντας του ότι «είσαι δικός Μου» και στη συνέχεια στον αριστερό ώμο.

Το πρωί όταν σηκώθηκε φανερά ταραγμένος από το όραμα, λέει στο φίλο του ότι «είδα τον Χριστό στον ύπνο μου». Εκείνος τότε του λέει, «τι βλακείες είναι αυτές εμείς είμαστε μουσουλμάνοι και έχουμε τον Αλλάχ και τον προφήτη μας.

Τότε παρατήρησε έκπληκτο στον αριστερό ώμο εκεί όπου τον είχε ακουμπήσει ο Χριστός, είχαν ασπρίσει οι τρίχες του. Τη ίδια στιγμή άκουσε μια φωνή να του λέει «φύγε γρήγορα από εδώ και γύρισε πίσω στη χώρα σου».

Η ιστορία αυτή τον συγκλόνισε και γυρίζοντας πίσω στην Τουρκία βαπτίστηκε κρυφά και από τότε έγινε πιστός χριστιανός. Η ιστορία αυτή κρύβει το μεγάλο μυστικό ενός ακόμα κρυπτοχριστιανού σε μια αυστηρά ισλαμική χώρα.

Άραγε πόσοι άλλοι υπάρχουν σαν και αυτόν;


Η περίπτωση μιας Ιρανής μουσουλμάνας που είδε τον Ιησού σε ένα όνειρο. Αυτή και η οικογένειά της είναι πλέον ισχυροί Χριστιανοί.

Η Fatima Devanbeigi ήταν περίεργη για τον Θεό. Είχε πολλά ερωτηματικά αλλά δεν μπορούσε να τις συζητήσει ανοιχτά με κανένα. Η Ιρανή μουσουλμάνα αισθάνονταν μεγάλη καταπίεση τραυματικά γι ‘αυτό. «Στο εσωτερικό, ένιωθα σαν να υπήρχε ένας τεράστιος βράχος που κρέμεται στην καρδιά μου. Ήταν πραγματικό και ήταν επώδυνο.

Ήταν σαν κάτι που θα με τραβούσε και δεν θα με αφήσει να ζήσω. Δεν υπήρχαν ελπίδες σε αυτό. Και δεν υπήρχε καμία ελπίδα για το μέλλον «, δήλωσε η Φατίμα, σύμφωνα με μια έκθεση της CBN.

Αλλά κάπως, η Φατίμα δεν θέλησε απλά να είναι μουσουλμάνα μόνο και μόνο επειδή ήταν οι γονείς της. «Σε πολύ νεαρή ηλικία, άρχισα να αμφισβητώ αν υπήρχε ένας Θεός ή όχι. Θα περνούσα ώρες και ώρες να σκέφτομαι: «Τι θα έλεγε ο Θεός; Πού θα ήταν; «Αλλά παραδοσιακά, στον ισλαμικό πολιτισμό, δεν θέτετε αυτές τις ερωτήσεις.

Είναι ταμπού. Εάν αρχίσετε να κάνετε ερωτήσεις όπως αυτές, θα σας αποκαλούν απίστους. «Η Φατιμά ήθελε να μάθει τον Θεό για τον εαυτό της. «Θυμάμαι κάθε μέρα, θα κλάψω και θα κλάψω και θα ρωτούσα τον Θεό να μου δείξει τον εαυτό Του. Θα έβλεπα τον ήλιο. Είστε ο ήλιος; Πού πρέπει να κοιτάξω; «θα ρωτούσε.

Το ενδιαφέρον της Φατίμα να γνωρίζει ότι ο ένας αληθινός Θεός, την οδήγησε σε Αυτόν. Μια μέρα είδε τον Ιησού σε ένα όνειρο περπατώντας μαζί της. «Και της είπε,» Τότε ακολουθήστε με. «» Είπα, «Χμμ.

Πώς θα ακολουθούσα ένα άτομο που ήταν προφήτης εδώ και πολύ καιρό; Πώς θα ακολουθούσατε ένα άτομο και όχι τις εντολές του; «Έτσι ήταν περίεργο. Γιατί θα με ρωτούσε αυτό; «λέει. Η Φατίμα είδε τις εκκλησίες στα όνειρά της και επίσης η οικογένειά της πήγαινε μαζί της στην εκκλησία. Αυτό θα γινόταν πραγματικότητα. Στα 20 της, μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου ένας φίλος της είπε για τον Ιησού.

Ήθελε να έχει την ίδια χαρά και την ειρήνη που βίωσε. Προσκλήθηκε στην Εκκλησία καθώς δέχτηκε τον Ιησού ως σωτήρα της. «Εκείνο το βράδυ, ο Κύριος πήρε μόνο το χέρι του στην καρδιά μου και πήρε το βράχο εκεί έξω μόνιμα.

Το ένα σημαντικό πράγμα που έκανε ο Χριστός για μένα ήταν ότι έβαλε ελπίδα στην καρδιά μου. Μόνιμη ελπίδα », λέει. Η μητέρα, ο αδελφός και οι δύο αδερφές της Φατίμα δέχτηκαν επίσης τον Ιησού. Σε εκείνους τους μουσουλμάνους που ενδιαφέρονται να βρουν τον αληθινό Θεό, συμβουλεύει: «Το μόνο που πρέπει να έχετε είναι μια ανοιχτή καρδιά για να επιτρέψετε στον Ιησού να έρθει και τότε θα ξέρετε μόνοι σας αν είναι Θεός».

Ο θεός του Κορανίου και ο Θεός της Βίβλου δεν είναι το ίδιο.
Ο Ιησούς του Ισλάμ και ο Ιησούς Χριστός του Χριστιανισμού δεν είναι το ίδιο.

Η Βίβλος δεν είναι ένα βιβλίο αυτοαναφοράς, σε αντίθεση με το Κοράνι. Η Βίβλος είναι ένα βιβλίο σχετικά με την ιστορία, τη γεωγραφία και τα γεγονότα που μπορούν να δοκιμαστούν εκτός της Γραφής, σε αντίθεση με το Κοράνι, το οποίο είναι ένα βιβλίο αυτοαναφοράς.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς μπορείτε να ξέρετε ότι το Κοράνι είναι ο λόγος του Θεού; Ο Μωάμεθ λέει έτσι, πώς ξέρετε ότι ο Μωάμεθ έχει δίκιο; διότι το Κοράνι το λέει, αυτό καλείτε από μια αρχή αυτοαναφοράς – ο Δρ. Ravi Zacharias.

Ο Ιησούς Χριστός είναι ο αντίχριστος τους, ο αντίχριστος είναι ο λυτρωτής τους.
Είναι μια σατανική απομίμηση που είναι σε πλήρη αντίστροφη πορεία.

Ακόμη και υπό το φως της αμαρτωλής μας φύσης, ο Θεός μας αγαπούσε τόσο πολύ που μας έδωσε έναν Λυτρωτή – τον Μόνο τον Τέλειο Υιό Του – τον Ιησού Χριστό.

Όσοι αρνούνται το αίμα του Ιησού Χριστού θα πεθάνουν με τις αμαρτίες τους και θα παραμείνουν στην κρίση μπροστά του.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.