Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΤ


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Σε ένα ταξίδι αναψυχής κοντά στα σύνορα της Αριζόνας με το Μεξικό βρέθηκε σε ένα περίεργο χωριό που του κίνησε το ενδιαφέρον γιατί εκεί κοντά βρήκε εγκαταλειμμένες σκηνές που φαινόταν ότι ήτανε φυλακές ανήλικων παιδιών καθώς υπήρχαν καροτσάκια παιδικά εγκαταλειμμένα αλλά και πορνογραφικό υλικό παιδεραστίας.

Όταν φώναξε την αστυνομία για να κάνει έρευνα μείνανε έκπληκτοι γιατί εκεί δίπλα υπήρχε ένα χωριό που κατοικούσανε κάποτε μορμόνοι και σήμερα έχει μετατραπεί σε κέντρα παιδεραστίας της ελίτ.

Τα μικρά παιδιά που τα εκμεταλλεύονταν τα έφερναν από το διπλανό Μεξικό αλλά και από άλλες χώρες καθώς η μαφία τα απήγαγε και τα πουλούσε στους διεστραμμένους πλουτοκράτες.
Το χωριό αυτό ήταν ένα κανονικό πορνείο μικρών παιδιών που έχει σχέση και με το Pizzagate του Χόλυγουντ και των Κλίντον.

Ο Αμερικανός κατάλαβε ότι όλο αυτό το αίσχος δεν αποκαλύπτεται στη δημοσιότητα γιατί από πίσω βρίσκονται μεγάλα ονόματα της Αμερικανικής ελίτ και από εκκλησιαστικούς χώρους ειδικά παπικούς που διακρίνονται για τα σκάνδαλα παιδεραστίας.

Επιζώντας του κινήματος εμπορίας παιδιών στο Κολοράντο αποκαλύπτει τρομακτική δοκιμασία.

Κοπέλα διηγείται το πώς την πουλούσαν για σεξ οι γονείς της σε φίλους, σε γείτονες και σε άλλες χώρες ενώ από μικρή ηλικία έκανε ταινίες πορνό. Επειδή το έκανε από μικρή το θεωρούσε και φυσιολογικό αφού το επέτρεπαν και το κινούσαν οι γονείς της. Μια μέρα στα 21 της χρόνια όμως συνάντησε μια γυναικά η οποία της έδωσε ένα χαρτί με το τηλέφωνο της και της είπε να επικοινωνήσει αν θέλει κάποια βοήθεια. Τότε εκείνη το έκανε και κατάλαβε ότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν μια σκλάβα του σεξ και ότι έπρεπε να φύγει το συντομότερο. Το κατάφερε μετά από ένα άλλο, πολύ σοβαρό περιστατικό, που και πάλι την είχε για λίγο σε αυτόν τον δρόμο τον οποίο όμως κατάφερε μετά και τον εγκατέλειψε οριστικά.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.