Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Η «δαιμονοποίηση» του εθνικισμού συνεχίζεται: Τι συμβαίνει στη Γερμανία και τι διαμηνύουν τα τσιράκια της Νέας Τάξης


Μία άκρως περίεργη έκθεση ΜΜΕ στη Γερμανία βλέπει το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα «ακραία στοιχεία».

του Άρη Δημόπουλου

Ο λόγος για μία έκθεση των γερμανικών υπηρεσιών ασφαλείας που δημοσίευσε μεταξύ άλλων και το περιοδικό Focus, για την δράση ακροδεξιών στοιχείων στην ισχυρότερη οικονομία της Ε.Ε.

Δεν πρόκειται μόνο για ακροδεξιές ομάδες που υποκινούν δυναμικές πορείες, αλλά για καλά εκπαιδευμένους κομάντος με έναν και μόνο σκοπό:

Την δολοφονίες επιφανών πολιτικών! Πριν περάσουμε στην «ακτινογραφία» της εν λόγω πολύ σοβαρής δημοσίευσης, ας δούμε τι λέει η έκθεση:

«Η γερμανική αστυνομία αποκάλυψε ένα παράνομο ακροδεξιό δίκτυο, το οποίο δήθεν είχε «συγκεκριμένα σχέδια» για αυτό που ονόμαζαν «Ημέρα Χ» – τη στιγμή δηλαδή που η καθεστηκυία τάξη της Γερμανίας θα καταρρεύσει».

Και συνεχίζει το περιοδικό Focus:

«Το σχέδιο περιλάμβανε τη μεταφορά «ανεπιθύμητων» πολιτικών προσωπικοτήτων σε ένα απομακρυσμένο μέρος και στη συνέχεια τη μαζική τους θανάτωση.

Τα ονόματα των ατόμων που βρίσκονται στον κατάλογο επιτυχιών του ομίλου δεν έχουν ακόμη διασταυρωθεί, αλλά πιστεύεται ότι ο Dietmar Bartsch, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Αριστερού Κόμματος, ήταν ένας από εκείνους που βρίσκονται στην «μαύρη λίστα». Το ακροδεξιό μυστικό δίκτυο πιστεύεται πως συμπεριλαμβάνει μέλη της KSK, της μονάδας ειδικών επιχειρησιακών μονάδων του γερμανικού στρατού, μαζί με στρατιωτικούς. Ετοιμάζονται σχολαστικά για την «Ημέρα Χ», έχοντας ήδη δημιουργήσει μυστικές αποθήκες πυρομαχικών, καθώς και αποθήκες καυσίμων».

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται να ταράξει την ήδη οριακή ισορροπία που υπάρχει στις γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις, που ταλανίζονται από τρομακτικές ελλείψεις σε εξοπλισμούς και προσωπικό. Η υπόθεση δεν είναι καινούργια και απασχολεί τη Γερμανία εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο, με συνεχώς νέες «λεπτομέρειες» να βγαίνουν στο φως:

Ωστόσο πόσο υπαρκτό μπορεί να είναι ένα τέτοιο σενάριο, σε μία χώρα που βλέπει τα ποσοστά της Εθνικής Δεξιάς να αυξάνονται; Οι πιθανότητες για προβοκάτσια είναι αρκετά μεγάλες σε μία Ευρώπη όπου η λέξη και μόνο «εθνικισμός» προπαγανδίζεται αρνητικά από τη Νέα Τάξη.

Το μόνο σίγουρο είναι πως έρευνες σαν και η παραπάνω, υποτίθεται προερχόμενη μέσα από «σκοτεινά δίκτυα επικοινωνίας» των Γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων, βάζουν άλλο ένα λιθαράκι στην δαιμονοποίηση εθνικιστικών κινημάτων στη Γερμανία και αλλού. Εξάλλου σύμφωνα με τους ηγέτες κρατών της Δύσης όπως ο Μακρόν, ο εθνικισμός φέρνει πάντοτε τον πόλεμο και άρα την αναρχία, το χάος και την καταστροφή. «Οι παλιοί δαίμονες επιστρέφουν», προειδοποιούν τα τσιράκια της Νέας Τάξης, εννοώντας φυσικά τον εθνικισμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.